carny Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Zdravím :) chtěl bych uspořádat Turnaj v NHL 09 A Pokud možno pojmenovat ho console-forum.net Cup.Můžete vybírat z Nároďáků a to s týmů : Česko,Rusko,Finsko,Švédsko,Švýcarsko,USA,Francie,Itálie,Slovensko a další. Jak Hrát Online to sám nevím s kámošem jsme skoušeli hrát proti sobě ale nešlo to. Návody jsem Hledal a všechny byli nefunkční Hamachi a takhle.... ale tady bude určitě spousta forařů kteří to umí takže to je taková nepodstatná věc. Název Topicu : NHL 09-11 Proč 11? Protože bych chtěl udělat turnaj i V NHL 11 Na Xbox 360. Zájemci pište sem. Nick: Tým: ICQ:(Pokud nemáte ICQ tak Skype.) Tak já začnu :) Nick : CaRny Tým : Češi ICQ : 365278297 Skype:mr.saliery Ten Kdo se bude hlásit první s tím odskouším jestli mi to půjde :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Ted jsem objevil dobrej program podobny garene : je to Tunngle a ma vice her na vyber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.