silver Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Čus naformatoval jsem si HD u ps3 a pak anstavil čas,udelal ucet a chtel jsem se prihlasit na muj starej ucet...ale pise mi to ze se nemuzu prihlasit na jiz pouzivany id...(email adress)) :( pomocte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silver Odesláno Březen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 prosim pomocte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silver Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Jééé pomoc!! o to že jsem měl v ty hre tu a ten level to je jedno ! ale trofeje a kamosi ! :( prosim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
silver
Čus naformatoval jsem si HD u ps3 a pak anstavil čas,udelal ucet a chtel jsem se prihlasit na muj starej ucet...ale pise mi to ze se nemuzu prihlasit na jiz pouzivany id...(email adress)) :( pomocte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.