NORRIS Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Ahoj všichni. Už od vydání týhle hry si kladu několik otázek, ale teprve teď jsem se odhodlal napsat a konečně se zeptat, ocením co nejvíc příspěvků. Tak. Před vydáním byl okolo hry hroznej BUM, že jaká to bude pecka. Tak si říkám, asi jo, říká se to všude. Když hra vyšla, byl jsem pořád trošku opatrný. No a na hrej.cz a gametrailer.com atd to dostávalo vážně vysoké hodnocení, určitě se neseknu o moc, když řeknu, že desítkové! Hru jsem si pořídil, strčil do Xboxu a po tak půl hodině hraní/hodině jsem to musel vypnout. Vážně mě to nebavilo, šílená nuda. Grafika tak 3 roky stará, možná i 4. Tím nechci říct, že špatná, ale prostě se už nehodí. Dynamika je úplně zapomenutá. Příběh, nevím, hru jsem opravdu neměl sílu dohrát, takže vážně nevím. Co vím, že hratelnost nulová, vážně mě ta hra nebavila. Zklamání jsem nechápal, tak jsem hru zkusil o pár dní později s tím, že to bude lepší a že jsem měl jenom **** den. Vůbec ne, bylo to stejný. Teď to bude vypadat, že rozjíždím konspirace. Ale připadá mi, jakoby herní severy byly podplacené a hru vychvalovaly. A věřte mi, že jsem si tuhle možnost hodně promýšlel, než jsem jí začal ventilovat, nejsem zrovna člověk, který zbytečně mluví, si myslím. Hra byla natolik špatná a vychvalovaná, že tahle strašná a patetická možnost, se mi dokonce zdá být pravdivá. Prosím, poraďtě mi, jestli jsem divnej já, nebo svět kolem HALO: Rech. Jak se vám hra líbila atd .. Děkuju moc a vážnš se těším na odpovědi!!!!!!!!!!!:bash: :bash: :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Ahoj všichni. Už od vydání týhle hry si kladu několik otázek, ale teprve teď jsem se odhodlal napsat a konečně se zeptat, ocením co nejvíc příspěvků. Tak. Před vydáním byl okolo hry hroznej BUM, že jaká to bude pecka. Tak si říkám, asi jo, říká se to všude. Když hra vyšla, byl jsem pořád trošku opatrný. No a na hrej.cz a gametrailer.com atd to dostávalo vážně vysoké hodnocení, určitě se neseknu o moc, když řeknu, že desítkové! Hru jsem si pořídil, strčil do Xboxu a po tak půl hodině hraní/hodině jsem to musel vypnout. Vážně mě to nebavilo, šílená nuda. Grafika tak 3 roky stará, možná i 4. Tím nechci říct, že špatná, ale prostě se už nehodí. Dynamika je úplně zapomenutá. Příběh, nevím, hru jsem opravdu neměl sílu dohrát, takže vážně nevím. Co vím, že hratelnost nulová, vážně mě ta hra nebavila. Zklamání jsem nechápal, tak jsem hru zkusil o pár dní později s tím, že to bude lepší a že jsem měl jenom **** den. Vůbec ne, bylo to stejný. Teď to bude vypadat, že rozjíždím konspirace. Ale připadá mi, jakoby herní severy byly podplacené a hru vychvalovaly. A věřte mi, že jsem si tuhle možnost hodně promýšlel, než jsem jí začal ventilovat, nejsem zrovna člověk, který zbytečně mluví, si myslím. Hra byla natolik špatná a vychvalovaná, že tahle strašná a patetická možnost, se mi dokonce zdá být pravdivá. Prosím, poraďtě mi, jestli jsem divnej já, nebo svět kolem HALO: Rech. Jak se vám hra líbila atd .. Děkuju moc a vážnš se těším na odpovědi!!!!!!!!!!!:bash: :bash: :bash: Tak je to tvuj nazor a nikdo ti ho nebere.... Devitkova hodnoceni jsou urcite zaslouzena, ale ano urcite je to hra starsiho strihu. Takova oldschoolovka, kde je hlavni byt porat v pohybu... Co se tyce pribehu nechci ho soudit. Single je fajn, ale hlavni sila Halo tkvi a vzdycky tkvela v multaku. Jestli si ho nezkusil, tak to jdi napravit a pak teprve vynasej soudy, ale dej tomu cas. Halo je hra, ktera ho potrebuje. Dokonce me samotneho multak ze zacatku moc nebral...ale dal jsem mu cas a vyplatilo se to. Odmeni se ti hodinami neskutecne zabavy, ale musis si zvyknout ze to neni strelnice typu CoD nebo MoH. Tady se musis hejbat, musis byt i rychlej ale hlavne presnej...A vrati se ti to. U Halo se vyblbnes jako nikde....neskutecne mnozstvi modu a hafo zabavy. Musis to zkusit. Singl je dobry, ale chapu lidi, kterym se to nelibi. Ale sila HALO je v multaku a tak ho prosim nezatracuj driv, nez ho vyzkousis, klidne si mej pridej a dame.... Jinak, urcite se o zadnou konspiraci nejedna, nic proti tobe, ale nechapu lidi, co se divi ze hra dostava vysoke skore, ikdyz jim se nelibi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Halo je hlavně o MP, nemužeš soudit jen podle SP, grafika není podle mě špatná, nechápu jak mužou říkat že Black Ops je lepší jak Halo Reach, když se ta hra vyráběla jen 1 rok a halo asi 3 roky, grafika je takřka u všech nových her stejná na xboxu z roku 2010 - můj názor, no prostě dej tý hře čas jak píše desmond, Halo Reach je vážně úžasná hra, ale Halo 3 bývalo lepší, reach je spíše o matchmakingu takže spíše "kariérová hra" a to každého nemusí hold bavit.... A ještě co se týče kampaně, mě osobně taky nebavila, ale v COOPu je to pecka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Taky jsem si rikal ze grafika reach nic moc, ale ted jsem zapnul halo 3 a trosku jsem se az smal :) Kazdopadne me stve ze tam neni battle rifle z Reach na ktery jsem zvykli....ale ostatni meli asi stejny problem, jen naopak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Z H3 mi na začátku hraní Reache hodně chyběla ta BR z H3 ale ted už jsem zvyklej na tu z Reache... Ale podle mě byla v H3 lepší (né silnější) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Z H3 mi na začátku hraní Reache hodně chyběla ta BR z H3 ale ted už jsem zvyklej na tu z Reache... Ale podle mě byla v H3 lepší (né silnější) Silny byli asi stejne, ale ja jsem uz zvykli DMR a jeho one shota a davky v H3 me trosku vyvadej z miry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Nesouhlasím: ) Napsat o Reach, tak ošklivé věci , to si ta hra prostě nezaslouží. Jak tady bylo řečeno, není hra, která by měla lepší multiplayer a to nejenom na xboxu ale skrz všechny platformy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Nesouhlasím: ) Napsat o Reach, tak ošklivé věci , to si ta hra prostě nezaslouží. Jak tady bylo řečeno, není hra, která by měla lepší multiplayer a to nejenom na xboxu ale skrz všechny platformy. Zase nevim corfte jak si zbehly v multaku, ale pochybuju zi jsi hral vsechno :) Ale ano ve spojeni s reachem casto zazniva spojeni nejlepsi konzolovy multak (viz treba recenze na bonuswebu...), ale je pravda ze to je subjektivni a chapu cloveka, ktere mu se to libit nemusi, autor prispevku ocividne multak ani nehral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Zase nevim corfte jak si zbehly v multaku, ale pochybuju zi jsi hral vsechno :) Ale ano ve spojeni s reachem casto zazniva spojeni nejlepsi konzolovy multak (viz treba recenze na bonuswebu...), ale je pravda ze to je subjektivni a chapu cloveka, ktere mu se to libit nemusi, autor prispevku ocividne multak ani nehral :D Hrál jsem toho docela dost hlavně na pc: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Hrál jsem toho docela dost hlavně na pc: ) Vidis a treba na ps3 si nehral nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 S tímhle tématem naprosto souhlasím, teda s NORRISem. Mám ze hry podobnej pocit, teda nedostal jsem se ke konspiračním teoriím, to ne :D Ale šíleně mě zklamalo ovládání, něco mi u toho pohybu, střílení a všeho prostě chybí. Teď hraju Crysis 2 multiplayer a tam mi to ovládání sedne jako ulitý, celý je to o dost takový dynamičtější, Halo pro mě bylo šíleně prkenný. Neříkám, že mě ta hra vůbec nebavila, jen jsem neměl tu chuť ji hrát a vracet se k ní. Ale možná ještě zkusím ten multiplayer, jestli to tam nebude trochu jiný, jestli tam to ovládání nesedne pro mě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 S tímhle tématem naprosto souhlasím, teda s NORRISem. Mám ze hry podobnej pocit, teda nedostal jsem se ke konspiračním teoriím, to ne :DAle šíleně mě zklamalo ovládání, něco mi u toho pohybu, střílení a všeho prostě chybí. Teď hraju Crysis 2 multiplayer a tam mi to ovládání sedne jako ulitý, celý je to o dost takový dynamičtější, Halo pro mě bylo šíleně prkenný. Neříkám, že mě ta hra vůbec nebavila, jen jsem neměl tu chuť ji hrát a vracet se k ní. Ale možná ještě zkusím ten multiplayer, jestli to tam nebude trochu jiný, jestli tam to ovládání nesedne pro mě víc. Takze si taky nehral MP? Nechapu lidi co odsuzujou Halo aniz by hrali multak, prece se tak vseobecne vi, ze hlavni tahoun hala je bezkonkurencni multak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Halo mám rád a je to nejspíše moje nejoblíbenější hra na xbox a asi i neojblíbenější hra vůbec ale multiplayer má podle mě nejlepší Counter Strike Source, viz mody jako. jail, surf, zombie, deathrun,minigames to jinde není, ale už to mam celkem ohraný takže mě baví víc Halo, ale to je jasný že mě taky jednou taky přestane bavit, obzvlášt kvuli tomu že se tam tak často nehrajou customy forge atd, zrovna dnesky byla sranda, ale to taky jednou omrzí :( ALE, HALO 3 FOREVER!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Tak jsem teď odehrál svůj první multiplayerový zápas v Halo:Reach (výhra 40:23) a rozhodně je lepší střílet do živých nepřátel, než do těch NPC potvor, tak nějak to působí líp. Ale ovládání je pro pořád prostě divný, takový "bez duše" :D Pak mě ještě trochu štve, že je sprintování mezi speciálníma abilitama, ale patří to k té hře, takže to si stěžovat nemůžu (stejně jako si nemůžu stěžovat že zaměřování není na LT), do toho bych se určitě časem dostal. Každopádně multiplayeru je vážně hratelnější než singl. Ale stejně je to zatím pro mě průměrný multiplayer. Když to porovnám třeba s AC:Brotherhood nebo Crysis 2, to jsou multiplayery, který jsem poprvé zapnul a strávil jsem u nich další 3 hodiny. Každopádně se k tomu ještě asi vrátím a znovu si zahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Tak jsem teď odehrál svůj první multiplayerový zápas v Halo:Reach (výhra 40:23) a rozhodně je lepší střílet do živých nepřátel, než do těch NPC potvor, tak nějak to působí líp. Ale ovládání je pro pořád prostě divný, takový "bez duše" :D Pak mě ještě trochu štve, že je sprintování mezi speciálníma abilitama, ale patří to k té hře, takže to si stěžovat nemůžu (stejně jako si nemůžu stěžovat že zaměřování není na LT), do toho bych se určitě časem dostal. Každopádně multiplayeru je vážně hratelnější než singl. Ale stejně je to zatím pro mě průměrný multiplayer. Když to porovnám třeba s AC:Brotherhood nebo Crysis 2, to jsou multiplayery, který jsem poprvé zapnul a strávil jsem u nich další 3 hodiny. Každopádně se k tomu ještě asi vrátím a znovu si zahraju. Halo chce hodne casu, me to ze zacatku taky extra nebavilo a neslo mi to, pak jsem se rozehral a vydrzel jsem hrat skoro cely den, ty ability jsou dobry a takticky treba das si to behani ale prijdes o dobrou abilitu, nekde heotis i podle mapy, akorat s armor lockem maj lidi problem....je pravda ze je obcas na picu kdyz se horti clovek shodis mu stity a on si da armorlock ale patri to ke hre i ja to hafo pouzivam a treba i kombem armorlock plus melee utok jsem zabil hafo nepratel....chce to proste cas, proninkout do hry, zvyknes i na ovladfani ktery je pradni, muzes si ho i sam prizpusobit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Nenávidim ty lamy po kterých v BTS střílim DMRkou a oni si najednou dají armor lock, dmnce, je to srabárna a myslím že i celkově bez abilit by to bylo všechno lepší! Já taky občas použiju Armor lock ale jen když ho používa zrovna v té hře hodně hráčů, jinak mě to ani nenapadne, taková ubohost...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Nenávidim ty lamy po kterých v BTS střílim DMRkou a oni si najednou dají armor lock, dmnce, je to srabárna a myslím že i celkově bez abilit by to bylo všechno lepší! Já taky občas použiju Armor lock ale jen když ho používa zrovna v té hře hodně hráčů, jinak mě to ani nenapadne, taková ubohost...... Zase na druhous stranu me to nesere tak moc a celkove pridavaj ty ability zajimavy veci (trosicku taktiky), neumim si treba predstavit jak sundavam ghosta bez armorlocku......stve me ale ze treba neexistuje v competetivu nejaky mod bez abilit...(a nemyslim vylozene treba swat, ikdyz tam je snad taky behani ci co, uz jsem to dlouho nehral) ale je pravda ze v halo 3 m to tak uplne nechybelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Tak běhání to my zas chybělo třeba v Halo 3, jako neznám novodobou hru bez sprintu (krom NHL 11 to prej nemá sprint :D) Ale neměla by to bejt speciální schopnost vždyt to je normální věc, rozdíl mezi sprintem a armor lockem? EPICKEJ! Nechápu to, prostě HALO 3 GO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Tak běhání to my zas chybělo třeba v Halo 3, jako neznám novodobou hru bez sprintu (krom NHL 11 to prej nemá sprint :D) Ale neměla by to bejt speciální schopnost vždyt to je normální věc, rozdíl mezi sprintem a armor lockem? EPICKEJ! Nechápu to, prostě HALO 3 GO! Me teda v halo 3 sprint nevadi....do te hry se ani nehodil, spartani jsou normalne hrozne rychli a ta hra ma sve vlastni tempo, tak to proste funguje....krom toho nikdo nezdrhal s boje...bez abilit si vsichni byli rovni a boj jeden na jednoho resil skill a ability, utect nebo si dat armorlock (v normalnich hrach neuteces....protoze je tak snadne nepritele zabit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Ano souhlasím, napsal jsem to blbě v Halo 3 by byl Sprint blbej ale tady šlo hlavně o Halo: Reach.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Ale sprint je vyhoda, takze jasna abilita.....v halo je totiz sprint vazne rychli a jeste nikomu schodit stiy a dat headku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Vážně rychlý? To je podle mě nesmysl, co třeba takový CoD,BattleField a další hry, všude je sprint normální i v reálu, tak nechápu proč to má být speciální abilita.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Vážně rychlý? To je podle mě nesmysl, co třeba takový CoD,BattleField a další hry, všude je sprint normální i v reálu, tak nechápu proč to má být speciální abilita.... Jenze to je radoby realna hra, tohle je scifi.....tam staci jedna strela do hlavy a ses tuhej a je bezne zabijet bezici hrace.....tady kdyz nekdo bezi tak je tezsiho trefit ale hlavne ho muses treba dmr sestrelit nejdrive 4 ranama a to musis mirit na hlavu....takze behani je zde proste jedna z vyhod kterou si lze zvolit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Jo hele chápu to ukončíme tuhle konverzaci at stoho zachvíly není chat jo ? :D Ale já si prostě stojim za svym názorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Jo hele chápu to ukončíme tuhle konverzaci at stoho zachvíly není chat jo ? :D Ale já si prostě stojim za svym názorem. Stejne tak ja ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.