xxYoshixx Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Nedavno jsem na svojem 120Gb HDD z XBOX360 smazal vsechny data a ted mi to nechce Xbox nacist .. co se s tim da delat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ELVIS.129 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Kup si novy 120GB HDD smůla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Kup si novy 120GB HDD smůla to není řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vilicek Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Nedavno jsem na svojem 120Gb HDD z XBOX360 smazal vsechny data a ted mi to nechce Xbox nacist .. co se s tim da delat ? Stačí když si přečteš návod jak udělat neoriginální HDD na x360 (je to tu na foru) a uděláš to samé :) ale nejdřív bych vyzkoušel asi podle toho návodu vytáhnout hddss.bin z toho tveho hardisku a pak bych ho tam hned zase nahrál ( v tom programu jsou tři fnkce 1. vytahnout originalni fw , 2.přehrát fw na jiný , 3. obnovit starý fw .) a když to nepůjde tak bych si tam nahrál staženej fw pro 120GB hdd a mělo by ti to jít :-). Osobně to nemám vyzkoušené s originál hdd ale zkoušel sem to s jiným hdd který sem pak hodil do originál krabičky od microsoftu a vše šlape bez problémů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxYoshixx
Nedavno jsem na svojem 120Gb HDD z XBOX360 smazal vsechny data a ted mi to nechce Xbox nacist .. co se s tim da delat ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.