Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 3.5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Goldenfish bait - snakebee larva (da se koupit) + firefly = po navnade dou POUZE ty zlaty rybky.. v jednicce to fungovalo krasne.. jo a ty ryby se objevuji pouze v jedny oblasti.. to znamena vejit, chvili pockat a kdyz tam zadna neplave tak odejit a zase vejit (oblast se resetuje) a takhle je najdete

Jo a vcera sem prisel na dobrou veci vsici.. urcite vas taky strasne serou ty kocky jak vam kradou veci co?? No.. vcera si tak du a ony me ukradly Iron Pickaxe a Well Done Steak.. da se to vzit zpatky kdyz tu kocku necim svihnete ale ne vzdycky to zabere.. takze sem tak sel a (ted nevim presne cislo) v ty oblasti jak vam ty kocky nic nedelaji tak je vzdycky takova hromadka z bordelem kterou kdyz prohledate tak se napise " I wonder if theres anything here" .. normalne to nic nenajde ale hadejte co sem tam nasel ja :P

EDIT: jinac tomu kradeni se da predejit tim ze u sebe budete nosit rostlinku Felvyne.. ty kocky pak budou krast jenom ju

Odesláno

Jinac ten Kut-ku .. hodis na neho panitball to uz vis...

Podle me je na nej dobrej nakej dvojrucak kterej dava zrhuba 500 damage, potom 3 velky bobmy, 2 maly, Pittyfall trap (past) - Trap Tool + Net (Spiderweb+Ivy), flash a sonic bomby...

Jak ho chytnes do pasti tak poloz k nemu 2 velky bomby a jednu malou (na odpaleni) a zdrhej.. jak to vybuchne tak do neho rez co to da.. omrac ho flash nebo sonic bombou a poloz zbyly dve bomby.. pak uz proste se vyhybej pouzij zbyly flash a sonic a jakmile se mu zklopi usi tak je blizko smrti.. good luck

MAMUTH napsal:
hej tak to s tema kockama je super objev, to se hodi jak svin...nei nic lepsiho nez kdyz se snazim neco zabit a kocky me kradou moje lektvary,nebo hur vzacny predmety

taky sem se malem posral kdyz sem to zjistil :D

Odesláno
  Han napsal:
jinak, ja kdyz to parim tak pouze s velkou kusi s levelem 5 a hraje se mi s ni velice dobre. na zacatku se 2* napiju RATION, vemu hot/cool drink,nabiju kusi a jdu na hunt. vystrelim aspon 3*, nabiju, 2*kotoul, vystrelim 3*........

u vsech lovu mi to takto vzdy vyslo

No ja prave bych ty novy kuse a luky chtel docela vyzkouset.. pac jeden strelec se do party hodi..

Odesláno

Pnteon: docela bych potreboval poradit jak pouzivat ten roh jak na neho muzes hrat.. sel sem schvalne do training school abych si ho tam vyzkousel a absolutne sem nechapal...

Stejny plati o udajne strilejici Lance...

jo a ten luk jak je taky novej.. ze zacatku v tom treningu sem si rikal jooo mazec jak prase.. ale kdyz sem 10minut nebyl schopnej tu vopicu zabit a to sem do neho porad sil tak me to taky moc nenadchlo :(

Odesláno
  MAMUTH napsal:
jj,otazka co na to termix :D ale ve ctyrech to dame ;)

klidne... nemusime vzdycky vsechno dat na poprvy :) ale mohli bysme neco dat ze ***.... :roll:

Vojcek napsal:
co máte za zbraně?

ja mam bone katana a za chvilku budu mit bone *shark* katana... potrebuju 1x malachite ore a 2x piscenon feng nebo jak to je :)

Odesláno
  Rash182 napsal:
rovnou napis ve ktery oblasti at se s tim nemusim srat.. a navnadu sis udelal jak sem ti rekl?

mel jsem je v te jeskyni s vodou,tusim ze to je oblast 5, ale musel jsem tam jit na nekolikrat,navnadu jsem pouzil jenom jednou (z ostatniho byl junk :() pak jsem vylovil jednu a podle toho jak vypadala jsem ulovil druhou (vypadaji uplne stejne jako ty zasrany burst arowana,akorat jsou o neco zlutejsi:roll: )

Odesláno
  Rash182 napsal:
Pnteon: docela bych potreboval poradit jak pouzivat ten roh jak na neho muzes hrat.. sel sem schvalne do training school abych si ho tam vyzkousel a absolutne sem nechapal...

Stejny plati o udajne strilejici Lance...

jo a ten luk jak je taky novej.. ze zacatku v tom treningu sem si rikal jooo mazec jak prase.. ale kdyz sem 10minut nebyl schopnej tu vopicu zabit a to sem do neho porad sil tak me to taky moc nenadchlo :(

normlka pridu dma par ran bez melodie pak zmačknu R a už to jede on se sice pomalu s tím hábe ale když se hýbeš tím že se otáčíš utokem do prava či leva je do svkělé a navíc rohem de utočit i do zadu a jinak gun lance je spíš MP zbraň na tankování.... škoda že to je z F-M taková dálka taky bych s si vama zahrall MP sem mel jet do Rožnova na 2 Mp a co se stane zafouka vítr práskne sloup plot v prdeli všechno v prdeli na sračky fotr malem měl infarkt bez netu uplně v prdeli :D

Odesláno

PANTEON: no ja sem sice taky cosi zahral omylem.. a v otm treningu to pise ze dobra kombinace je bila,bila,cervena a modra myslim.. a me to proste porad hralo tu bilou notu.. ABSOLUTNE nechapu..

a ten ¨Lance.. zrovna ted sem ho konecne udelal v tom treningu.. prisel sem na to ze muzes za cas vypalit jednu velkou ranu.. ale jak strilet ty normalni sem nepobral..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu