jamail Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 porad mi nejak vrta hlavou to ze kdys stahnu nejakou plnou hru z XLIVE (za kterou zaplatim) tak se mi na HDD stahne soubor s nejakou priponou ne ? takze by melo normalne jit stahnou z netu hru .. nemuzete mi nejak vysvetlit jak to funguje ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Pokud nemáš jtag tak to neřeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 idu len niektore ktore boli uvelnene ako free (Worms, Aegis Wing, atd.) hry ktore si si kupil maju v sebe informacie o profile a konzole (nieco ako digitalny podpis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jamail
porad mi nejak vrta hlavou to ze kdys stahnu nejakou plnou hru z XLIVE (za kterou zaplatim) tak se mi na HDD stahne soubor s nejakou priponou ne ? takze by melo normalne jit stahnou z netu hru .. nemuzete mi nejak vysvetlit jak to funguje ? :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.