varinek Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Deanuv multiMAN v01.16.04 ma konecne novou, dlouho potrebnou grafickou upravu. Pro stazeni klinete zde. [/center] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 mohu se zeptat co je když mi to při startu hodí : multiMAN cannot enable BD-ROM emulator. Functionality may be restictet! a jak to popřípade vyřešit diky moc za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 mohu se zeptat co je když mi to při startu hodí : multiMAN cannot enable BD-ROM emulator. Functionality may be restictet! a jak to popřípade vyřešit diky moc za odpovedi mas stahlou a nainstalovanou i emulaci? ne jen samostanej Multiman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 už ok ale mnelo by to tam byt v tom prvním příspěvku alespon odkaz na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikyGTi Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 mas stahlou a nainstalovanou i emulaci? ne jen samostanej Multiman Ahoj mě to taky píše multiMAN cannot enable BD-ROM emulator. Functionality may be restictet!Co mam udělat sem úlnej začátečník jakou emulaci si mam nainstalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castiel Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Ahoj mě to taky píše multiMAN cannot enable BD-ROM emulator. Functionality may be restictet!Co mam udělat sem úlnej začátečník jakou emulaci si mam nainstalovat? Co si budeme nalhávat jsem taky úplný nováček a tudíž bych se rád zeptal jestli je někde např. nějaký návod? Co vše přesně stáhnout a jak to nainstalovat, aby vše jelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.