varinek Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 Deanuv multiMAN v01.16.04 ma konecne novou, dlouho potrebnou grafickou upravu. Pro stazeni klinete zde. [/center] Citovat
sinistracz Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2011 mohu se zeptat co je když mi to při startu hodí : multiMAN cannot enable BD-ROM emulator. Functionality may be restictet! a jak to popřípade vyřešit diky moc za odpovedi Citovat
Šandys Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2011 sinistracz napsal: mohu se zeptat co je když mi to při startu hodí : multiMAN cannot enable BD-ROM emulator. Functionality may be restictet! a jak to popřípade vyřešit diky moc za odpovedi mas stahlou a nainstalovanou i emulaci? ne jen samostanej Multiman Citovat
sinistracz Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2011 už ok ale mnelo by to tam byt v tom prvním příspěvku alespon odkaz na to Citovat
MikyGTi Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 Šandys napsal: mas stahlou a nainstalovanou i emulaci? ne jen samostanej Multiman Ahoj mě to taky píše multiMAN cannot enable BD-ROM emulator. Functionality may be restictet!Co mam udělat sem úlnej začátečník jakou emulaci si mam nainstalovat? Citovat
Castiel Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2011 MikyGTi napsal: Ahoj mě to taky píše multiMAN cannot enable BD-ROM emulator. Functionality may be restictet!Co mam udělat sem úlnej začátečník jakou emulaci si mam nainstalovat? Co si budeme nalhávat jsem taky úplný nováček a tudíž bych se rád zeptal jestli je někde např. nějaký návod? Co vše přesně stáhnout a jak to nainstalovat, aby vše jelo? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.