Assassin Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Co na to říkáte? Tomu se říká NEXT GEN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Jednoznačně PECKA jako každej z dílů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Vypadá dobře a nevíte někdy kdy to má vyjít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 V listopadu 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corristo Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Je to doslova dech beroucí... Má to vyjít někdy ke konci roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Proč si to dal do Xbox sekce? Tohle video je z PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 A to te to tak sere tyvole ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Ne, nesere, ale mohl to k tomu napsat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Proč si to dal do Xbox sekce? Tohle video je z PC... A ma bejt? Ta hra snad vyjde i na xbox ne? Jinak kdokoliv kdo rekne na video neco jineho nez luxusni, neuveritelny, atd. je asi hlupak. Ten ingame je neuveritelny, animacky vypadaj neuveritelne realisticky, stejne jako kopani zbrane a zvuky....jen aby na xboxu nevypadala hra moc osklive... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Ještě by mohla být podpora kinectu :D ale k videu, je to jak už tu někdo říkal dech beroucí, měl jsem celou dobu otevřenou hubu..možná i poklopec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Ještě by mohla být podpora kinectu :D ale k videu, je to jak už tu někdo říkal dech beroucí, měl jsem celou dobu otevřenou hubu..možná i poklopec :D Strilecky na kinectu? To je trochu utopie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Tak a je tady další video: http://www.youtube.com/watch?v=rwwtuON9oHQ&feature=player_embedded Enjoy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corristo Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Snad to bude dobrý. Ne jako 2ka o proti jedničce. Ale Engine vypada pekně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Coz mi pripomina, kdyz je to podle vseho nejlepe vypadajici hra, videli jste nekdo fotky s dema noveho unreal enginu? To vypada az neuveritelne....bohuzel se pry dockame az na dalsi generaci konzoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 na xboxu bude grafika taky v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 na xboxu bude grafika taky v pohode Samozrejme, ale uz ma 5 rokov a vyrazne straca nad dnesnymi PCckami ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Já jsem zatím viděl jen první trailer, a ted když jsem se kouknul na tohle tak mě to úplně maximálně přimělo to koupit, ta atmosféra toho hraní, ikdyž je to jen malé video, to je prostě úžasný. Vypadá to prostě excelentně a ze všeho nejvíc ten skvělej HUD! Pokud to tak zůstane, tak to teda chci vidět multiplayer, pokud to bude takový jak v BF2 nebo i lepší, jdu do toho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Uz se na to tesim, koupim jedine limited edition! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Už aby byl tady... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 To jsem teda zvědav zatím,co jsem viděl tak to je jen chození od dveří k dveřím a navíc stále stejné animace ..... Navíc bych chtěl takové vtrhnutí do baráku vidět v reálu :roll: okamžitě by jí asi koupil :D .... Snad to bude jinak než si zatím myslím,ale MP bude samozřejmě to nejhlavnější 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Chci se zeptat Battlefield Bad Company 2 byla Battlefield 2 ?? Nebo byl ještě nejakej jinej Battlefield ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 :D Chlape BF2 a BF:BC2 je úplně něco jiného jeden z hlavních rozdílů je že BF2 originální nebyl ani na console (jen Modern Combat) a je to už celkem stará hra, myslim že z 2005 nebo 2006 a BF:Bad Company 2 vyšla v 2010 a je i na konzole ale kdyby jsi nebyl hloupej tak si to najdeš během pár vteřin na googlu a nebo i na "youtubu" :) Ale nevim proč se ptáš ještě k tomu v blbym tématu? Tohle je na Battlefield 3 ale nevadí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 já se těším na třetí.jeto modernější než byla 1,2jka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 já se těším na třetí.jeto modernější než byla 1,2jka... Kdo by to byl rek :) (Jinak zadny BF1 neexistuje :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Kdo by to byl rek :) (Jinak zadny BF1 neexistuje :)) no to je možný.jsem v hrách začátečník.takže asi to bude omyl.bad company že jsem sito spletl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.