T_O_M_20 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Zdravim vsechny...Potrebuju radu,stahl jsem si PES 2011 a nejde mi nainstalovat...Kroky pred instalaci jsou v poradku,ale jakmile to skoci na instalaci samotnou,tak mi to napise nejakou chybu...Nevite nekdo co s tim?Diky za kazdou radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Což takle napsat sem co ti to napíše za chybu ?, takhle ti nikdo nemá šanci ti pomoct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T_O_M_20 Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 error 1309.error reading from file:c:\user\tomáš\appdata\local\temp\rar ex 42.803\program files\konami pro evolution soccer 2011\img\dt01.img.verify that the file exists and that you can access it. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.