rockyzz Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Tak jsem si předevčírem koupil tuhle gamesu DR2, zábava i po singlu, ale po multasu to je určitě o dost lepší tak bych byl rád kdyby jste jsem napsali vaše GT, a vzájemě se mužeme přidat, rád bych pokosil pár zombíku z koštětem :cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin: Prozatím, moje gt: xX forEV3R Xx Tak pište GT a jestli máte headset či ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Nikdo????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Pokud to stále platí, rád bych to zkusil - GOLD mi vyprší příští týden, tak bych dal o víkend ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Jasně že platí, stále marně jsem do ted hledal někoho kdo by to semnoul zahrál/dohrál, pokud se nepletu tak tvoje GT je taky Silas ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Akorát jsem si změnil gamercard sem na fórum - Bajber7486 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Ok přidám si tě, zahrajeme dneska? Nebo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Večer bychom určitě mohli tak si mě zatim přidej .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Cuz hele ja bych dal urcite taky tet to akorat parim muj GT MCkaTo tak si me dyztak pridej urcite dam kdyz budu mit cas moc ho bohuzel nemam:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.