Blackshark Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Dobrý den, Sám Nintendo DS nevlastním, ale dnes se mě jeden můj známý zeptal jak by se dali hrát neoriginální hry na NDS ať už stažené nebo vypálené...Tak se tedy chci zeptat, jak by to bylo možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UlbrihF Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Koupíš si flashkartu do ní dáš pametovku micro sd na to nahraješ software flashkarty do složky kterou si pak vytvoříš v PC nakopcis hry hodis do DS a paris http://www.ndscardsale.com/product/Acekard-2i-AK2i-Multimedia-SDHC-TF-Cart-for-DSi-NDSi-DS-Lite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Diefighter Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 musí si koupit flash kartu a záleží na tom jaké DS má (lite, DSi) zde je pro lite/FAT : http://wigishop.cz/flash-karta-acekard-2 (přes wigishop neduporučuji objednávat bud zajít osobně nebo nic(já jsem si jí zde kupoval).. spousta lidí si na to stěžuje) zde pro DSi : http://wigishop.cz/acekard-dsi-250 A u DSi taky záleží na firmwaru jestli má 1.4 nebo vyšší tak mu nepude musí se fixnout (acekard je flashkarta levná a kvalitní... jen ať si dá pozor na FAKE!!!) ROMky(hry) se dají stáhnout např. zde : www.nitroroms.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blackshark Odesláno Duben 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Zjistil jsem, že má DSi...Ale nepocitil jsem něco o tom fixnutí..A taky firmware mi moc neříká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trany Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Pokud máš NDS, je třeba DSko fixnout. Nintendo totiž vydává updaty, které blokují flashkarty (chrání si tím své investic :)), po fixu můžeš vesele používat flashkartu a hrát stažené hry. Fixnout si to můžš sám podle návodu (dohledatelné na internetu) nebo můžeš své DS poslat několika lidem tady na forku, kteří to udělají za tebe. Firmware - systém, pod kterým běží flashkarta, každá má svůj vlastní firmware (který se musí stále aktulizovat, pokud chceš hrát nově vydané hry). Prostě si představ Windowsy, které zkopíruješ na paměťovku a můžeš updatovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiwaf Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Jenom dodám, že DSko se nefixuje, ani ho netřeba nikam posílat, fixuje se flashkarta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trany Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Jo díky, jsem to napsal blbě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blackshark
Dobrý den,
Sám Nintendo DS nevlastním, ale dnes se mě jeden můj známý zeptal jak by se dali hrát neoriginální hry na NDS ať už stažené nebo vypálené...Tak se tedy chci zeptat, jak by to bylo možné?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.