dEvilps3 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 nikde jsem to tu nenasel, jak je vypalovat, tak pokud to tady je, tak se omlouvam, hledal jsem to. jak mam vypalit hry na wii? Je tam treba nejakeho patcheru atp jako u xboxu ci ps2? Nebo staci jen vypalit iso. A na jaka media? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 máš chip nebo soft mod? já mám wsabi a pálím na verbatim dvd-r rychlostí 4 v image burnu a vše šlape ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Softmod,ale nevim od jakyho klikihaka.Tak to zkusim,radsi jsem se zeptal,nez abych znicil dvdcka jako pri palrni ps2jek. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Bez cipu je nutne dodrzet DVD-R (Minus) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmajlik Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Takze pokud mam Softmod, tak muzu zalohovat hry na DVD-R ? Neni tu nekde navod? :-) Dekujii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Pokud mas softmode a hooooooodne stare wii (cca 3 roky) tak ti to pujde z DVD-R ... pokud je to wii mladsi tak ti to z DVD nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbic78 Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Ahoj, mám také soft mode. Hry z externího disku běží, ale potřeboval bych aby šli i z DVD. je tu nějaká možnost? Jo ... Nintendo je staré cca 1 rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Pokud mas softmod dle navodu zde na foru, tak neni problem to proste testnout. Nicmene rok stare uz je moc nove. Pokud jsi ho kupoval s firmwarem 4.3 nebo pokud mas cerne Wii, tak mas smulu. V cem je problem hrat z HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbic78 Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Díky za odpověď, jj mám 4.3 a černé Wii, tak to se nedá nic dělat. Budu tedy hrát jen z HDD. Ještě jednou díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.