vrtalos Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Zdarec, mam AMD athlon 2.7 7750, RAM 4Gb, grafika ani nemluvim Nvidia GTX 250............... No problem je v tom že sem si nainstaloval Win7(z Win vista) no a v codčku mam tak 60 - 150 FPS.. ale strašný záseky ... dříve sem vytáhl 200 - 250 stalejch ! ale ted se to seká myslel jsem že Windows 7 je rychlejší ale asi je to procesorem ?! nevi někdo co stim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 ... dříve sem vytáhl 200 - 250 stalejch ! Kecáš sry za OT ale to se nedalo nic nenapsat!Ještě na takovýhle sestavě a nikdy jsem neviděl aby někdo měl víc jak 99FPS!Čím to měříš?A stává se ti to jenom v COD nebo i v jinejch hrách a stává se to v SP nebo v MP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Proč by měl kecat? V pohodě se to dá udělat A k tématu: nastavil si stejné detaily jako předtím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Tak zkus tohle: grafiku nastav všechno na nejnižší, zapni volbu dual graphics card a do konzole napiš: /r_drawdecals 0 /cg_fov 80 /com_maxfps 333 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrtalos Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Nekecam na vistaách se to utahne v pohode... myslít v MP ... Config sem měl stejnej je to něco jak lagy mám nižší FPS a na lagmetru se ukazujou lagy... je to třeba setinovej zasek .. ale skill ti to sere. Mám zaplej aji GameBooster.. ale to stejně nepomáhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 nikdy jsem neviděl aby někdo měl víc jak 99FPS :lol: :lol: :lol: btw skús nejaký ''pro config'' .. - http://www.cod4-configs.com/ btw VOndy , fov mu nepomôže v tomto ohľade :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Mě teda FOV pomohl, hlavně v singlu v mp jsem to nějak neporovnával Btw: zkus se podívat jestli nemáš někde vevnitř kobereček prachu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Tak Field Of View je na to aby si videl viac do boku , keď stojíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Jo v poho... ja taky jel s 9400 GT a dual corem kdyz sem pouzil config asi 170 fps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrtalos Odesláno Březen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 o ty FPska mi ani tak nejde spiš o ty lagy... :) .. ale je pravda že osmdesát FPS na malý je málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hovnak Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 tak nainstaluj nejnovejsi ovaladce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.