norbert Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Čau, nevíte proč mi nejde tento HDD http://www.alza.cz/western-digital-2-5-my-passport-essential-se-1tb-cerny-d191815.htm ... na PS3ce....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matt54 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Nejsem si jistej ale myslím že PS3 podporuje max. 500GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NoFearSC Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Síce to je externý ale PS3 by mala zobrať každý disk.Pýtal som sa aj v Sony na interný disk a potvrdili mi že sa tam môže dať akokoľvek kapacitne veľký disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michaal Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Máš disk naformátovanej v FAT. Mě taky ps3 nezobrazila hdd naformátovanej v NTFS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 ja mam externi hdd 1.5tb a slape naprosto v poradku. Mas ho naformatovany na fat32? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 norbert Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 jo je naformatovanej na FAT32.... a stejnak nejede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 norbert Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 díky..... už jsem to nějak zprovoznil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
norbert
Čau, nevíte proč mi nejde tento HDD http://www.alza.cz/western-digital-2-5-my-passport-essential-se-1tb-cerny-d191815.htm ... na PS3ce....?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.