Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Need for Speed Hot Pursuit

magnum

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Ahoj, mam menší problém s touto hrou, prosil bych o radu...mám flash LT+ a nejnovější Dashboard...nedavno jsem dohrál hru Bulletstorm která potřebovala update který jsem nainstaloval a ted mi nejde spustit tato hra a ani žádná jiná která má ochranu AP 2.5...někde jsem tu četl že to stačí znova project ABGX-kem a znovu vypálit...to jsem udělal ale stejně to nejde spustit ani když jsem to nainstaloval na HDD..nevíte co s tim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nastav si abgx podla mojho navodu co mam v podpise, stiahni si najnovsiu verziu abgx z http://abgx360.net/download.php

keby nieco, daj log z abgx360 sem http://paste2.org/new-paste

co sa jedna bulletstorm urcite nema title update ktory blokuje ap25, ak hej tak by to bola dost velka sranda :-) tie hry ti predtym isli? na najnovsom dashboarde?

Odkaz ke komentáři

nastav si abgx podla mojho navodu co mam v podpise, stiahni si najnovsiu verziu abgx z http://abgx360.net/download.php

keby nieco, daj log z abgx360 sem http://paste2.org/

co sa jedna bulletstorm urcite nema title update ktory blokuje ap25, ak hej tak by to bola dost velka sranda :-) tie hry ti predtym isli? na najnovsom dashboarde?

Ano ty hry mi před tim šly...jinak jak říkáš že nemá ten blok na AP 2.5, tak ten blok to má, píšou to tu všude...jinak díky za radu, vyzkouším to

Odkaz ke komentáři

mal som na mysli TITLE UPDATE, t.j. update hry ked si pripojeny na Xbox Live ... offline maju hry len update dashboardu

mozu to byt len dve veci:

- nemas firmver LT+ ale LT

- mas zle napalene hry ktore neobsahuju AP25 sektor (DVD vyzalohujes cez ImgBurn ako ISO a potom skontrolujes/opatchujes cez abgx360)

Odkaz ke komentáři

Jenže já nejsem jediný komu to nejde...psalo to tu spousta lidí že jim to nejde pustit...LT+ mam jinak by mi nešly ty hry pustit ani před tim a napálený to taky neni špatně, dělam to na Verbatimky rychlostí 2,4x ...ted jsem si nastavil ten abgx podle tebe a tady je screen co mi to vyhodilo:

oAW_G6TMUKYTgtGC

Odkaz ke komentáři

Funguje mi vše , ale nikdy neupdatuju z DVD , ale jen z flešky . Ve výpisu vůbec nemáš vidět že AP25 je opatchovaná . Musí tam být AP25 replay sector is currently verified

Ted sem si nainstaloval ten abgx 1.0.5 a je to tam ted napsaný to AP25 replay sector...takže ted by to mělo jít když to vypálim?

5j9XwtZ2GyLN_SLD

Odkaz ke komentáři

vsetko mas uz napisane, ako vravim, bud mas zly flash -> treba reflash, bud mas zle napalenu ap25 hru, a ak mas najnovsi flash a v poriadku napalenu hru tak asi mas inu mechaniku ako bola povodna (napr. slim) a tym padom ti asi nepojde nic

tyvole ty radši vubec neraď, protože meleš furt jenom o tom že mam špatně vypálenou hru nebo že mam špatnej flash!! Kolikrát mam řikat že ta hra fungovala než sem nainstaloval vynucenej update z hry Bulletstorm??!! mam XBOX ELITE s flashem LT+ a nejnovější DB 2.0.12625.0 !!! stačí ti to??...Toro mě radí na 100% dobře ale prostě to nefunguje a nevim co s tim muže bejt

Odkaz ke komentáři

Když je flash LT + , DB 12625 a iso naprosto v pořádku , tak už ale opravdu zbývá vyloučit tu možnost špatně vypáleného DVD . Máš možnost vyzkoušet to tvé vypálené DVD na nějakém jiném xboxu u kamaráda ? Ještě můžeš zkusit toto :

Při vypnutém xboxu zmáčkni malé kulaté tlačítko pod šuplíkem mechaniky ( vpravo od otvorů pro pamětovky ) . Xbox zapni a tlačítko drž tak dlouho zmáčklé , dokud nenajede kompletní dashboard . Tím by se měly vymazat updaty her z paměti xboxu . Také můžeš vyčistit cache xboxu podle tohoto návodu :

http://console-forum.net/tema/91151-cisteni-cache-xboxu-360

Odkaz ke komentáři

Když je flash LT + , DB 12625 a iso naprosto v pořádku , tak už ale opravdu zbývá vyloučit tu možnost špatně vypáleného DVD . Máš možnost vyzkoušet to tvé vypálené DVD na nějakém jiném xboxu u kamaráda ? Ještě můžeš zkusit toto :

Při vypnutém xboxu zmáčkni malé kulaté tlačítko pod šuplíkem mechaniky ( vpravo od otvorů pro pamětovky ) . Xbox zapni a tlačítko drž tak dlouho zmáčklé , dokud nenajede kompletní dashboard . Tím by se měly vymazat updaty her z paměti xboxu .

oni jdou smazat update z her ? to jsem nevedel

Odkaz ke komentáři

Při vypnutém xboxu zmáčkni malé kulaté tlačítko pod šuplíkem mechaniky ( vpravo od otvorů pro pamětovky ) . Xbox zapni a tlačítko drž tak dlouho zmáčklé , dokud nenajede kompletní dashboard . Tím by se měly vymazat updaty her z paměti xboxu . Také můžeš vyčistit cache xboxu podle tohoto návodu :

Super, tak to vyzkouším..na tohle jsem se zrovna včera ptal Lukase

EDIT: Je to divný ale když držím to tlačítko jak jsi napsal tak se vubec nic neděje. A ten druhý postup jak je tu někde psán že se má najet na ten HDD a dát Clear System Cache tak to absolutně taky nereaguje, jen tam problikne velký okno na pár vteřin s lajnou na instalaci/odinstalaci a nic..nevim jestli to nedělam blbě..koukal jsem na youtube a tam jim to šlo uplně normálně...udělalo mu to to samý co mě a pak spustil fallout new vegas kde nainstaloval vyžadovaný update a jelo mu to...ale mě ty Hot pursuit furt píšou nečitelný disk

Nejde to třeba ten Dashboard přeinstalovat znovu těmi updaty z těch dvou her na Kinect? jak se to muselo udělat aby se získal novej Dashboard

Odkaz ke komentáři

Tak ono nic vidět není . Jen jak jsem psal , tak naběhne dash . Taktéž po vyčištění cache a údržbě HDD nic neuvidíš . To byla jen jedna z dalších možností a nápadů , co by se ještě dalo udělat . Smazání updatů , vyčištění cache a údržbu HDD jsi v podstatě provedl a nic tím nezkazil , ale škoda že to opět nepomohlo . Já vím že už ti asi otázkou jestli máš opravdu flash LT + lezeme s trezzorem na nervy , ale už opravdu nevíme čím to může jiným být než špatným flashem a nebo špatně vypáleným DVD .

Jinak DB zpětně již žádným způsobem nejde - jen aktualizovat .

Zkusil jsi spustit nějakou jinou hru s AP25 než ten NFS HP ? FABLE 3 , ACB , COD MW2, COD BO , HALO REACH ?

Odkaz ke komentáři

Tak ono nic vidět není . Jen jak jsem psal , tak naběhne dash . Taktéž po vyčištění cache a údržbě HDD nic neuvidíš . To byla jen jedna z dalších možností a nápadů , co by se ještě dalo udělat . Smazání updatů , vyčištění cache a údržbu HDD jsi v podstatě provedl a nic tím nezkazil , ale škoda že to opět nepomohlo . Já vím že už ti asi otázkou jestli máš opravdu flash LT + lezeme s trezzorem na nervy , ale už opravdu nevíme čím to může jiným být než špatným flashem a nebo špatně vypáleným DVD .

Jinak DB zpětně již žádným způsobem nejde - jen aktualizovat .

už mi to celkem leze na mozek, že se zkouší všechno možný a nic nefunguje...LT+ mam, to by mi jinak prý nešly pustit ty hry s AP 2.5 ani před tím..a řikal mi i ten flasher že tam dal LT+ ...a co třeba ty updaty co ty si instaluješ z flashky (jak jsi říkal) tak že bych je já nainstaloval taky z flashky?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu