magnum Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Zdravim, chci se zeptat, jak mate nastavene ovladani u needu a zavodnich her obecne. Mate ho Defaultni nebo nejak prenastavene? PS. Zajima me hlavne zataceni a plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 ovládání mám klasické. plyn RT, brzda LT a ovládání směru na levé houbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Ahoj, mam menší problém s touto hrou, prosil bych o radu...mám flash LT+ a nejnovější Dashboard...nedavno jsem dohrál hru Bulletstorm která potřebovala update který jsem nainstaloval a ted mi nejde spustit tato hra a ani žádná jiná která má ochranu AP 2.5...někde jsem tu četl že to stačí znova project ABGX-kem a znovu vypálit...to jsem udělal ale stejně to nejde spustit ani když jsem to nainstaloval na HDD..nevíte co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 nastav si abgx podla mojho navodu co mam v podpise, stiahni si najnovsiu verziu abgx z http://abgx360.net/download.php keby nieco, daj log z abgx360 sem http://paste2.org/new-paste co sa jedna bulletstorm urcite nema title update ktory blokuje ap25, ak hej tak by to bola dost velka sranda :-) tie hry ti predtym isli? na najnovsom dashboarde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 nastav si abgx podla mojho navodu co mam v podpise, stiahni si najnovsiu verziu abgx z http://abgx360.net/download.phpkeby nieco, daj log z abgx360 sem http://paste2.org/ co sa jedna bulletstorm urcite nema title update ktory blokuje ap25, ak hej tak by to bola dost velka sranda :-) tie hry ti predtym isli? na najnovsom dashboarde? Ano ty hry mi před tim šly...jinak jak říkáš že nemá ten blok na AP 2.5, tak ten blok to má, píšou to tu všude...jinak díky za radu, vyzkouším to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 mal som na mysli TITLE UPDATE, t.j. update hry ked si pripojeny na Xbox Live ... offline maju hry len update dashboardu mozu to byt len dve veci: - nemas firmver LT+ ale LT - mas zle napalene hry ktore neobsahuju AP25 sektor (DVD vyzalohujes cez ImgBurn ako ISO a potom skontrolujes/opatchujes cez abgx360) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Jenže já nejsem jediný komu to nejde...psalo to tu spousta lidí že jim to nejde pustit...LT+ mam jinak by mi nešly ty hry pustit ani před tim a napálený to taky neni špatně, dělam to na Verbatimky rychlostí 2,4x ...ted jsem si nastavil ten abgx podle tebe a tady je screen co mi to vyhodilo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Nemáš poslední verzi ABGX 1.0.5. , ale 1.0.2 . Pravděpodobně je to tím - tato neobsahuje patchy AP25 . Stáhni si nejnovější verzi : http://abgx360.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Nemáš poslední verzi ABGX 1.0.5. , ale 1.0.2 . Pravděpodobně je to tím - tato neobsahuje patchy AP25 . a tobě ta hra funguje? i po instalaci updatu z Bulletstorm? Jak říkám: mě ta hra ale fungovala než jsem nainstaloval ten update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Funguje mi vše , ale nikdy neupdatuju z DVD , ale jen z flešky . Ve výpisu vůbec nemáš vidět že AP25 je opatchovaná . Musí tam být zeleně napsáno : AP25 replay sector is currently verified Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Funguje mi vše , ale nikdy neupdatuju z DVD , ale jen z flešky . Ve výpisu vůbec nemáš vidět že AP25 je opatchovaná . Musí tam být AP25 replay sector is currently verified Ted sem si nainstaloval ten abgx 1.0.5 a je to tam ted napsaný to AP25 replay sector...takže ted by to mělo jít když to vypálim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Projeď to znova nastavením autofix na level 3 . Po následné kontrole ten nápis a vše musí být zelené . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Ajo, to jsem tam měl špatně nastavené ještě...takže takle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Teď je to perfektní ....... Hlavní problém byl ten , že jsi neměl aktualizované ABGX . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Dobře, vyzkouším to, děkuju za radu EDIT: Tak průser, ani ted to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Tak to nejde ani takle, ted jsem to zkusil a prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 vsetko mas uz napisane, ako vravim, bud mas zly flash -> treba reflash, bud mas zle napalenu ap25 hru, a ak mas najnovsi flash a v poriadku napalenu hru tak asi mas inu mechaniku ako bola povodna (napr. slim) a tym padom ti asi nepojde nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 vsetko mas uz napisane, ako vravim, bud mas zly flash -> treba reflash, bud mas zle napalenu ap25 hru, a ak mas najnovsi flash a v poriadku napalenu hru tak asi mas inu mechaniku ako bola povodna (napr. slim) a tym padom ti asi nepojde nic tyvole ty radši vubec neraď, protože meleš furt jenom o tom že mam špatně vypálenou hru nebo že mam špatnej flash!! Kolikrát mam řikat že ta hra fungovala než sem nainstaloval vynucenej update z hry Bulletstorm??!! mam XBOX ELITE s flashem LT+ a nejnovější DB 2.0.12625.0 !!! stačí ti to??...Toro mě radí na 100% dobře ale prostě to nefunguje a nevim co s tim muže bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Když je flash LT + , DB 12625 a iso naprosto v pořádku , tak už ale opravdu zbývá vyloučit tu možnost špatně vypáleného DVD . Máš možnost vyzkoušet to tvé vypálené DVD na nějakém jiném xboxu u kamaráda ? Ještě můžeš zkusit toto : Při vypnutém xboxu zmáčkni malé kulaté tlačítko pod šuplíkem mechaniky ( vpravo od otvorů pro pamětovky ) . Xbox zapni a tlačítko drž tak dlouho zmáčklé , dokud nenajede kompletní dashboard . Tím by se měly vymazat updaty her z paměti xboxu . Také můžeš vyčistit cache xboxu podle tohoto návodu : http://console-forum.net/tema/91151-cisteni-cache-xboxu-360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas1412 Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Když je flash LT + , DB 12625 a iso naprosto v pořádku , tak už ale opravdu zbývá vyloučit tu možnost špatně vypáleného DVD . Máš možnost vyzkoušet to tvé vypálené DVD na nějakém jiném xboxu u kamaráda ? Ještě můžeš zkusit toto :Při vypnutém xboxu zmáčkni malé kulaté tlačítko pod šuplíkem mechaniky ( vpravo od otvorů pro pamětovky ) . Xbox zapni a tlačítko drž tak dlouho zmáčklé , dokud nenajede kompletní dashboard . Tím by se měly vymazat updaty her z paměti xboxu . oni jdou smazat update z her ? to jsem nevedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 oni jdou smazat update z her ? to jsem nevedel Smažou se i tímto způsobem : http://console-forum.net/tema/91151-cisteni-cache-xboxu-360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Když je flash LT + , DB 12625 a iso naprosto v pořádku , tak už ale opravdu zbývá vyloučit tu možnost špatně vypáleného DVD . Máš možnost vyzkoušet to tvé vypálené DVD na nějakém jiném xboxu u kamaráda ? Ještě můžeš zkusit toto :Při vypnutém xboxu zmáčkni malé kulaté tlačítko pod šuplíkem mechaniky ( vpravo od otvorů pro pamětovky ) . Xbox zapni a tlačítko drž tak dlouho zmáčklé , dokud nenajede kompletní dashboard . Tím by se měly vymazat updaty her z paměti xboxu . Také můžeš vyčistit cache xboxu podle tohoto návodu : Super, tak to vyzkouším..na tohle jsem se zrovna včera ptal Lukase EDIT: Je to divný ale když držím to tlačítko jak jsi napsal tak se vubec nic neděje. A ten druhý postup jak je tu někde psán že se má najet na ten HDD a dát Clear System Cache tak to absolutně taky nereaguje, jen tam problikne velký okno na pár vteřin s lajnou na instalaci/odinstalaci a nic..nevim jestli to nedělam blbě..koukal jsem na youtube a tam jim to šlo uplně normálně...udělalo mu to to samý co mě a pak spustil fallout new vegas kde nainstaloval vyžadovaný update a jelo mu to...ale mě ty Hot pursuit furt píšou nečitelný disk Nejde to třeba ten Dashboard přeinstalovat znovu těmi updaty z těch dvou her na Kinect? jak se to muselo udělat aby se získal novej Dashboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Tak ono nic vidět není . Jen jak jsem psal , tak naběhne dash . Taktéž po vyčištění cache a údržbě HDD nic neuvidíš . To byla jen jedna z dalších možností a nápadů , co by se ještě dalo udělat . Smazání updatů , vyčištění cache a údržbu HDD jsi v podstatě provedl a nic tím nezkazil , ale škoda že to opět nepomohlo . Já vím že už ti asi otázkou jestli máš opravdu flash LT + lezeme s trezzorem na nervy , ale už opravdu nevíme čím to může jiným být než špatným flashem a nebo špatně vypáleným DVD . Jinak DB zpětně již žádným způsobem nejde - jen aktualizovat . Zkusil jsi spustit nějakou jinou hru s AP25 než ten NFS HP ? FABLE 3 , ACB , COD MW2, COD BO , HALO REACH ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 ccinkyda: Ak je flash LT+, novy DB 12625 aj s avatarmi, tak hry s AP2.5 po fixnuti isa v abgx na Level3 musia ficat!!! Nemal si nahodou urobeny DB Bug 12416? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Tak ono nic vidět není . Jen jak jsem psal , tak naběhne dash . Taktéž po vyčištění cache a údržbě HDD nic neuvidíš . To byla jen jedna z dalších možností a nápadů , co by se ještě dalo udělat . Smazání updatů , vyčištění cache a údržbu HDD jsi v podstatě provedl a nic tím nezkazil , ale škoda že to opět nepomohlo . Já vím že už ti asi otázkou jestli máš opravdu flash LT + lezeme s trezzorem na nervy , ale už opravdu nevíme čím to může jiným být než špatným flashem a nebo špatně vypáleným DVD .Jinak DB zpětně již žádným způsobem nejde - jen aktualizovat . už mi to celkem leze na mozek, že se zkouší všechno možný a nic nefunguje...LT+ mam, to by mi jinak prý nešly pustit ty hry s AP 2.5 ani před tím..a řikal mi i ten flasher že tam dal LT+ ...a co třeba ty updaty co ty si instaluješ z flashky (jak jsi říkal) tak že bych je já nainstaloval taky z flashky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.