honza1993 Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 stáhnul jsem tuhle hru z mininovy a když ji spustim objeví se černá obrazovka a po chvíli se psp vypne mám firmware 3.40 děkuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 zkus smazat soubor config který je ve flah pamětí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 stáhnul jsem tuhle hru z mininovy a když ji spustim objeví se černá obrazovka a po chvíli se psp vypne mám firmware 3.40 děkuji za radu Naco stahovat s Torrentu kdyz to mas tady :?: :D Jinak hry z torrentu obcas blbnou takze stahni z Fora a pak dej vedet:!: :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 zkus smazat soubor config který je ve flah pamětí Jinak tohle je ve Flash1 soubor config.se ....:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 otazka je jestli nahodou nepotrebujes novejsi firmware...je mozny ze je potreba 3,52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honza1993 Odesláno Září 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Jinak tohle je ve Flash1 soubor config.se ....:? jak se dostanu do flash1 paměti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 jak se dostanu do flash1 paměti? vypnes psp ale drz to asi tak 5 sec. > pustis psp a drž tlačítko R > di do Advanced -> a Toggle USB (flash1) a smaž tam soubor config.se :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 no ja mam 340oea a jede mi v poho,.. mas vubec cfw? psal si totiz 3.40 a to je uplne neco jinyho nez 3.40oe-a... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honza1993 Odesláno Září 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 stáhnul jsem si hru i od myscha,vymazal jsem soubor config.se,a mám fw3.40oe-a přesto to stále nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 nemas zapnuty no umd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honza1993 Odesláno Září 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 v configurations mám všechno vypnuté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honza1993
stáhnul jsem tuhle hru z mininovy a když ji spustim objeví se černá obrazovka a po chvíli se psp vypne mám firmware 3.40 děkuji za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts