007jarda Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Ahoj, mam dotaz, je mozne, ze se PS3 40gb nekde doprodavala jeste na konci roku? Sehnal jsem totiz jednu, ktera ma udajne zaruku jeste skoro rok a pul, me to pripada divne, tak se radsi ujistuji :? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schimpy Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Podľa mňa je to nereálne, aj keď stať sa to môže. Momentálne u nás na trhu nájdeš už len posledné kusy PS3 Fat 80 GB a hlavne v predajniach ktoré na to nie sú špecializované. Ale 40 GB verzie vážne pochybujem. Jedine tak v predajni ktora to PS3 kupila pred 3 rokmi a nevie sa ho zbaiť :D keďže má na ňom priveľkú maržu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 007jarda Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Take si rikam, diky za info :-) Podľa mňa je to nereálne, aj keď stať sa to môže. Momentálne u nás na trhu nájdeš už len posledné kusy PS3 Fat 80 GB a hlavne v predajniach ktoré na to nie sú špecializované. Ale 40 GB verzie vážne pochybujem. Jedine tak v predajni ktora to PS3 kupila pred 3 rokmi a nevie sa ho zbaiť :D keďže má na ňom priveľkú maržu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 007jarda Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Prosim LOCK, dekuji, delam si poradek ve svych zalozenych tematech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 lock si muzes udelat sam, otevri prvni prispevek pro editaci, pak rozsirena editace a uzamknout tema .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 007jarda Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Aha, diky za info, jdu na to, omlouvam se za x-zprav o LOCK, me to prave jen slo pri sprava - uzamknout tema a tyto jsem myslel, ze nejdou :-) Jdu to napravit, jeste jednou se omlouvam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
007jarda
Ahoj,
mam dotaz, je mozne, ze se PS3 40gb nekde doprodavala jeste na konci roku? Sehnal jsem totiz jednu, ktera ma udajne zaruku jeste skoro rok a pul, me to pripada divne, tak se radsi ujistuji :? Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts