Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kdo má COD:BlackOps Help

NeXTA

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jak je možný, že mě to zase nejde sakra, stáhnul jsem calla hodil jsem ho do složky games přes ftp, spustim přes multimana 1.16.04 s BDEMU v XMB v kmeaw3.55, a zastaví se to na černy obrazovce xD tvl to je na nasrání, ze všech her co tam mám mi jede pouze dirt2... nemáte nějakou radu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

jo? tak stahuju eboot kterej byl v navodu u ty hry, jenze tam je napsany ze to je pro 3.41, a pry neni potreba upravene ebooty na kmeaw 3.55, neni to tak? no nic zkusim to pak napisu

edit: nj nejde seru na to, pockam az budu mit nejakou orig hru abych to tam mohl hodit, ten BDEMU nejak nefaka poradne...

Odkaz ke komentáři

• 0
nedávno odzkoušené na PS3 Slim 250GB a tam to disk v mechanice potřbeuje....tak nevim, tim diskem v mechanice ale nic neskazíš tak to hraj s tim xD

jenžee já žádneeej nemám :d jinak bych si tam nestahoval ani to bdemu xD, to ps3slim120gb mám od úterka, a dozvěděl jsem se že v tom je potřeba disk až někdy ve čtvrtek, teď čekám než ta pařba příjde, a to čekání mě deprimuje... nemám co dělat tak se v tom aspoň zkouším vrtat jestli bych to nějak nerozjel

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu