dukes Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 najde se tady nejaka dobra duse z brna ktera by mi flashla psp 1000? nechci se v tom vrtat sam podle nejakych navodu, pokud mozno brnaci odepiste pisnu vic info, diky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajabrunn Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Taky se přidávám k prosbě. Mám PSP Fat 1000. Nenajde se někdo kdo mi ji flashne? Dík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapcis Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Taky se přidávám:) PSP fat 1000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Napište PM ,domluvíme se ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iveta1468626197 Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Prosím,nevíte o někom kdo dělá flash psp v Brně? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapcis Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 S Dytikem není inteligentní domluva, takže stále hledám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewe12 Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Zdravim, kdyz se mi ozvete na mail, tak se domluvime: stepan.kriz (@) seznam.cz případně tady soukromou zprávou, ale email bude jistější, sem už nechodm tak často... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.