Mp3H Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Zdravím mám dotaz chci se zeptat jestli jde mám pc v jine místnosti a xbox mám take v jine mísnosti takže nemužu si přímo připojit kabel od internetu s xboxem tak se chci zeptat když si vemu do te místnosti notebok a připojím se přes wifi k netu co mám v te mísnosti co mám na pc tak když propojim sítovim kabelem ten notebok s xboxem tak jestli mi potom i tak pujde na xboxu internet pokud to jde tak co a kde mam nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Nejde...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZEndy Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Pokud jsem dobře pochopil otazku, tak to půjde. Připojíš noťas k netu přes wifi. Do noťasu a xboxu strčíš křížený síťový kabel... no a v noťasu přemostíš připojení a je to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipeti01 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Poradte jak připojit Xbox k funkci LIVE!!! Mám Notebook kabel taky,co dál nejde mi to.Proč nepotřebuji modem nějaký, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 http://console-forum.net/tema/104261-jak-pripojit-xbox-na-live-pres-notebook-wi-fi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.