Mp3H Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2011 Zdravím mám dotaz chci se zeptat jestli jde mám pc v jine místnosti a xbox mám take v jine mísnosti takže nemužu si přímo připojit kabel od internetu s xboxem tak se chci zeptat když si vemu do te místnosti notebok a připojím se přes wifi k netu co mám v te mísnosti co mám na pc tak když propojim sítovim kabelem ten notebok s xboxem tak jestli mi potom i tak pujde na xboxu internet pokud to jde tak co a kde mam nastavit. Citovat
CZEndy Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2011 Pokud jsem dobře pochopil otazku, tak to půjde. Připojíš noťas k netu přes wifi. Do noťasu a xboxu strčíš křížený síťový kabel... no a v noťasu přemostíš připojení a je to :-) Citovat
filipeti01 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 Poradte jak připojit Xbox k funkci LIVE!!! Mám Notebook kabel taky,co dál nejde mi to.Proč nepotřebuji modem nějaký, Citovat
Dunky Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 http://console-forum.net/tema/104261-jak-pripojit-xbox-na-live-pres-notebook-wi-fi Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.