Patrik008 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Ahoj všem, zapnu dneska xko, obraz naskakuje, zvuk ani ťuk. Připojeno mám na monitor přes hdmi. Vyměnil jsem kabel, nic. Vzal jsem xko, odnesl k televizi, zapojil, nic. Pořád stejné, obraz ok, zvuk nejde. Zapojil jsem starý analogový kabel, zapojím cinche, ejhle, zvuk jede.. netuší někdo, v čem by mohl být problém? Xko staré cca 2,5 roku, kabely kvalitní, zlaté. Doteď vše bez problémů. Díky za každou radu. Pat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 mohlo něco odejít na desce, pravďepodobně asi zvuk s HDMI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 3, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Pokud uz nemas zaruku nezbyde ti asi nic jinyho nez si vyvest zvuk z AV vystupu , treba do beden . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik008 Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Setkal se s tím někdy někdo? Nedá se to opravit? nechce se mi xko poslat k šípku, mám udělané xbr a hodně her, ovladačů.... Av výstup? kdo je probůh je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Zřejmě ti nezbyde nic jiného než mít xko připojené k Tv (monitoru přes AV vystup ) a zvuk z něho vyveden digitalně pomocí leveho a pravého kanálu , pokud ti HDMI nevede zvuk nic jiného ti nezbyde ... A nebo mužeš ještě použít HD VGA kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik008 Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Tak jsem to nakonec zkusil. Rozebral jsem obyčejný kabel, sundal z něho plasty a připojil do av výstupu. Na druhý konec jsem dal redukci cinch - jack a dal do monitoru... a heuréka, zvuk je na světě. Problém jsem ale nevyřešil, jenom obešel.... hodila by se rada někoho, kdo se s tím setkal a dokázal vyřešit opravu. Stejně ale díky všem :-) podstatné je, že xko ještě bude nějakou dobu fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.