JohnnyX360 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Nemůžu se připojit na Store. Háže mi to tenhle error (80710092) ale v přátelích vidím lidi online. Děje se to ještě někomu, je to jenom chvilkový výpadek? Jak bych to mohl vyřešit? Jedu OFW, mám nejnovější update. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 delaji neco s ps store ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Ok dobrý, tak hlavně, že v tom nejsem sám. Trochu už jsem se začínal bát :) Tak dobrý asi jsem se zbytečně vyděsil dneska už je všechno OK. Taky by Soňáci mohli napsat probíhá údržba, místo aby na mě řvalo error okno. LOCK, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.