JohnnyX360 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Sháním lidi na nákup Marvel vs. Capcom 2, dneska už se objevilo na PSN a cena je 400,-- tzn. 80,-- / slot. Nakupuji s kamarádem, nabízím tedy 3 sloty. Docela mě zaujal třetí díl, ale nechce se mi nakupovat zajíce v pytli, protože ani se Street Fighterem ani s Marvel vs. Capcom zkušenosti nemám. Myslím, že tohle může slušně posloužit jako předváděčka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Opravdu nikdo nemá o tuhle bojovku zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The.ZERO Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 co sem videl na tak nic moc :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 šel bych do toho s váma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Já bych do toho možná taky šel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.