Nine Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Zdravim, chci se zeptat, jestli je normalni, kdyz mi pri hrani napr. Red Dead Redemtion neustale "hrabe" mechanika. Myslel jsem, ze to dela jen pri zacatku hrani, nez se to naloaduje, ale zjistil jsem, ze to dela skoro celou dobu co hraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prott Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Je to normální (hra si dočítá data i v průběhu hraní). .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rootan Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 kup si xbox tam tohle neni,hra je kompltně nainstalovana na HDD a hra se v mechanice ani nepohne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schimpy Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Načo Xbox? Nech len pekne ostane na PS3 a dá si CFW. A potom mechanika nebude mať žiaden extra zvuk ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SandysJr Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 kup si xbox tam tohle neni,hra je kompltně nainstalovana na HDD a hra se v mechanice ani nepohne :) To je teda rada, že xbox řve jak vysavač tak to už nenapíšeš co... Edit: Hele rootane mě nevadí že mi občas hrabe mechanika, a cpát někomu xbox když se ptá jestli je normální že mechanika PS3 načítá v průběhu hry o tom ať si každej udělá obrázek sám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rootan Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 nevim o jakym vysavači mluviš to bejvavalo u starych modelu a bez HDD,ty dnešní už to nehlučí ale jak mysliš kdo chce kam pomozme mu tam.Já mluvím z vlastní zkušenosti,mám oba stroje,takže to co ti tu ted píšu to není co jedna bába povídala nebo někde jsem to slyšel ... EDIT : Ja nikomu nic necpu,obě konzole mi sou v podstě u prdele,každá má svoje,proto jsem řekl svuj nazor na věc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nine
Zdravim,
chci se zeptat, jestli je normalni, kdyz mi pri hrani napr. Red Dead Redemtion neustale "hrabe" mechanika. Myslel jsem, ze to dela jen pri zacatku hrani, nez se to naloaduje, ale zjistil jsem, ze to dela skoro celou dobu co hraju.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.