mrblackwell Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Už jste někdo aktualizovali firmware u PS3break V 1.2 na Firmware1.8.Co je v něm nového? Máte někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Já jsem na to taky koukal,ale nevim, protože tam píšou že je to pro profesionální hráče a nevim co to znamená tak sem radši stáhnul firmware 1.71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 a nevíte jak se s jailbraekem dostat na PSN abych si mohl zahrat online hry..? Asi to sem nepatri ae dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 myslim ze s JB se na PSN nedostanes. Musis mit CFW 3.55 + spoof na 3.60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silen.c.e Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Ted už se na PSN nedostane ani se Spoofem, už to zase nejde..=/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 J dik a nevite teda co ten firmware jailbreaku 1.8 co tam je novyho a neco o tom moc tomu nerozumim pisou pro profesionalni hrace a nevim jako fakt dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silen.c.e Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Já teda nwm a nejsem si jistej esli bude někdo vědět, podle mě u většina lidí přešla na CFW, ale myslím, že když si zagooglíš tk něco o tom najdeš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.