kloupy Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Nejde mi spustit original fifa 11.mam 5.50 gen-D3.pise to klasickou chybu 80020148. Jde to nějak spustit s umd abych nemusel vytvaret s originalu cso na pam,kartu? díky za radu:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 skus zmenit driver na umd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kloupy Odesláno Březen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 A to udělám jak?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Stlacis v menu select a tam sipkami prehod driver na UMD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RC-Stan Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 když v menu zmáčkneš select tak je to 4 řádek od zhora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kloupy Odesláno Březen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Tak tam mam volby M33 drive,sony np9660,oe isofs,normal.a na žadném to nemužu rozjet,zase to napíše tu chybu the game could not be started 80020148. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Chyba 80020148 znamená že hra chce vyšší FW tak tu neraďte blbosti. Buď si nahoď novější CFW nebo si hru patchni v ISO Toolu a nech si nastavenej M33 driver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Ale to je original takze ziadny patch mu nepojde.Musi len spravit update bud FW alebo CFW podla toho ci ma flash alebo nie. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Jo soráč, přehlídl jsem že jde o UMD hru. :) V tom případě můžeš akorát aktualizovat CFW, nejlíp na 5.50 Prome-4 a zkusit jestli to půjde, pokuď furt ne tak už si hru budeš muset zálohovat na paměťovku a upravit v ISO Toolu nebo si dát OFW kterej UMD hra chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kloupy Odesláno Březen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Mám flesh:-)5.50 gen-D3.To musím znovu fleshnout na jiný typ,nebo jak to mam aktualizovat na tu verzi co píšete.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Z momentálního CFW uděláš aktualizaci normálním spuštěním... http://console-forum.net/tema/108481-5-00-5-03-5-50-prome-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Betyn Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Hraji patou misi a nevim co mam udellat jak tam tema kridlama toho ptaka srazi to letadlo je tam kolecko jak ho mam drzet. na youtube to neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kloupy Odesláno Březen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Tak jsem to stáhl ale nevim kam to mám nahrát.A neprovedou se tam změny že by mi nejely iso hry:-).díky moc za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 dej to do slozky PSP->GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kloupy Odesláno Březen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Už to šlape,díky moc všem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kloupy
Nejde mi spustit original fifa 11.mam 5.50 gen-D3.pise to klasickou chybu 80020148.
Jde to nějak spustit s umd abych nemusel vytvaret s originalu cso na pam,kartu?
díky za radu:cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.