Venushja Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 zdravim stahnul jsem si hru Killzone 3 ale jaksi me to pise error 80010019 tzv spustim hru ukaze se mi tam naky obrazky s PSMove a pak se to vypne a ukaze tuhle chybu ... nevite co s tim ? btw Firmware mam 3.41 (Eboot Killzone 3 mam upraven) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fbehr Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Kup si original.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 candymann Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 skoda penez.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 jasny, tak to ukradni, ono to autory vubec nic nestalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Venushja
zdravim stahnul jsem si hru Killzone 3 ale jaksi me to pise error 80010019 tzv spustim hru ukaze se mi tam naky obrazky s PSMove a pak se to vypne a ukaze tuhle chybu ...
nevite co s tim ?
btw Firmware mam 3.41 (Eboot Killzone 3 mam upraven)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.