wenca99 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 nevite nedko o nejaky strance kde muzu ziskat kod treba na 48 hidin nebo tak?nekdo tu kdysi takovou dal ale ta uz nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 aukro :) nebo od SIM3TA myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Co já vím, tak prodává pouze min. 10 kusů na jednu objednávku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Kdyby někdo chtěl, tak se mi tu dva kódy válej :roll: Kdyžtak PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DgKain Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Já používám GameCards.eu Placení přes PayPal, maj US kódy a po zaplacení máš kód během 5ti minut. Ale o stránkách, kde by byly tyhle 48h kódy zadar opravdu nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 nevite nedko o nejaky strance kde muzu ziskat kod treba na 48 hidin nebo tak?nekdo tu kdysi takovou dal ale ta uz nefunguje Co jsem četl tak to byl obchod v kterém když jsi nakoupil nad 1000kč dostal jsi ten 48hodinový kod zdarma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.