Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

MacBook White (nejnovejsi) Digitalni audio vystup?


Anonymous_

Recommended Posts

Otazka je jednoducha - ma nejnovejsi MacBook White digitalni audio vystup? U MacBook Pro vim, ze je primo v analogovem audio konektoru a primo z nej i sviti viditelne svetlo, takze lze pripojit pres mini toslink. V nastaveni zvuku jsem take zminku o digitalnim vystupu nenasel (pouze vim, ze audio konektor lze prepinat na in/out).

Na strankach Apple ( http://www.apple.com/macbook/specs.html ) jsem nasel "Combined headphone/line in (supports digital output)"... Ale nejsem si jisty - viz. nahore. Opravdu ma digitalni vystup, ackoliv z konektoru zadne svetlo nesviti? Pokud ano, jedna se o klasicky SPDIF opticky digitalni nebo se jedna o koax (to asi tezko)? Ci jak je to resene? Ani nikde na webu po nekolika desitkach minut Googleni jsem nic nenasel (mozna hledam spatne, i to je mozne)

Dalsi otazka je na headset - jak pripojit sluchatka s mikrofonem, kdyz ma MacBook White pouze 1 konektor? Opet ze stranek Apple (Support for Apple iPhone headset with microphone) usuzuji, ze lze pouzit headset s mikrofonem k iPhone, je to tak?

Dnes jsem byl v iStore a (bohuzel) mne tahle otazka napadla az pote, co jsem iStore opustil (ano, nejlepsi moznost by byla zeptat se tam.. ale nereste :D ).

Diky za odpovedi.

Prijimam i veskere navrhy na fora o Apple, kde by mohli vedet :)

EDIT: Zde jsem jeste nasel recenzi http://notebook.cz/clanky/recenze-notebook/2010/apple-macbook-white-unibody a v ni se pise "Jediný konektor zvukové karty (3,5mm jack) slouží jako analogový stereofonní výstup. Chybí v něm optický výstup S/PDIF a není jej ani možné přepnout na vstup. " - ale ta recenze se tyka trochu starsiho modelu s horsi grafickou kartou.. Vim, ze na novem White jde prepinat in/out (alespon v nastaveni v systemu - pochybuji, ze by to tam bylo, kdyby to MB neumel) - ale i tak.. Pridal do noveho modelu Apple SPDIF nebo ne? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A k optickemu vystupu si odpovim sam :-)

Psal jsem do iStyle v Praze na Andelu a do iStore na Revolucni a pak jeste do kuptolevne.cz .. vsichni, krome iStyle na Revolucni odpovedeli. iStyle na Andelu odpovedelo prakticky ihned a jeste k tomu prilozili obrazek minitoslinku na toslink, takze jsem tedy veril, ze optiku opravdu ma, ackoliv z portu nesviti. Vcera jsem si MacBook White koupil a ted zrovna jedu pres optickej vystup :-) Je tam tedy evidentne nejaka "zaklopka" nebo spinac, takze svetlo sviti az kdyz je tam kabel vlozeny - opet kousek dal v dokonalosti...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu