Anonymous_ Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Otazka je jednoducha - ma nejnovejsi MacBook White digitalni audio vystup? U MacBook Pro vim, ze je primo v analogovem audio konektoru a primo z nej i sviti viditelne svetlo, takze lze pripojit pres mini toslink. V nastaveni zvuku jsem take zminku o digitalnim vystupu nenasel (pouze vim, ze audio konektor lze prepinat na in/out). Na strankach Apple ( http://www.apple.com/macbook/specs.html ) jsem nasel "Combined headphone/line in (supports digital output)"... Ale nejsem si jisty - viz. nahore. Opravdu ma digitalni vystup, ackoliv z konektoru zadne svetlo nesviti? Pokud ano, jedna se o klasicky SPDIF opticky digitalni nebo se jedna o koax (to asi tezko)? Ci jak je to resene? Ani nikde na webu po nekolika desitkach minut Googleni jsem nic nenasel (mozna hledam spatne, i to je mozne) Dalsi otazka je na headset - jak pripojit sluchatka s mikrofonem, kdyz ma MacBook White pouze 1 konektor? Opet ze stranek Apple (Support for Apple iPhone headset with microphone) usuzuji, ze lze pouzit headset s mikrofonem k iPhone, je to tak? Dnes jsem byl v iStore a (bohuzel) mne tahle otazka napadla az pote, co jsem iStore opustil (ano, nejlepsi moznost by byla zeptat se tam.. ale nereste :D ). Diky za odpovedi. Prijimam i veskere navrhy na fora o Apple, kde by mohli vedet :) EDIT: Zde jsem jeste nasel recenzi http://notebook.cz/clanky/recenze-notebook/2010/apple-macbook-white-unibody a v ni se pise "JedinĂ˝ konektor zvukovĂ© karty (3,5mm jack) sloužà jako analogovĂ˝ stereofonnĂ vĂ˝stup. ChybĂ v nÄ›m optickĂ˝ vĂ˝stup S/PDIF a nenĂ jej ani moĹľnĂ© pĹ™epnout na vstup. " - ale ta recenze se tyka trochu starsiho modelu s horsi grafickou kartou.. Vim, ze na novem White jde prepinat in/out (alespon v nastaveni v systemu - pochybuji, ze by to tam bylo, kdyby to MB neumel) - ale i tak.. Pridal do noveho modelu Apple SPDIF nebo ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Headset od iPhone by mÄ›l fungovat, sám pouĹľĂvám sluchátka s mikrofonem od HTC kterĂ© majĂ jen zelenĂ˝ jack a mikrofon funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Super, diky za odpoved. Myslel jsem si to, ze s tim nebude problem. Ted by mne jeste zajimalo jak je to s tim digitalnim vystupem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Potvrzuju, Ĺľe na MB fungujĂ sluchadla s mic od iPhonu jako headset. TlaÄŤĂtkama se dá krásnÄ› ovládat hlasitost, play/pause v iTunes, QuickTime apod. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 A k optickemu vystupu si odpovim sam :-) Psal jsem do iStyle v Praze na Andelu a do iStore na Revolucni a pak jeste do kuptolevne.cz .. vsichni, krome iStyle na Revolucni odpovedeli. iStyle na Andelu odpovedelo prakticky ihned a jeste k tomu prilozili obrazek minitoslinku na toslink, takze jsem tedy veril, ze optiku opravdu ma, ackoliv z portu nesviti. Vcera jsem si MacBook White koupil a ted zrovna jedu pres optickej vystup :-) Je tam tedy evidentne nejaka "zaklopka" nebo spinac, takze svetlo sviti az kdyz je tam kabel vlozeny - opet kousek dal v dokonalosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.