Anonymous_ Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2011 Otazka je jednoducha - ma nejnovejsi MacBook White digitalni audio vystup? U MacBook Pro vim, ze je primo v analogovem audio konektoru a primo z nej i sviti viditelne svetlo, takze lze pripojit pres mini toslink. V nastaveni zvuku jsem take zminku o digitalnim vystupu nenasel (pouze vim, ze audio konektor lze prepinat na in/out). Na strankach Apple ( http://www.apple.com/macbook/specs.html ) jsem nasel "Combined headphone/line in (supports digital output)"... Ale nejsem si jisty - viz. nahore. Opravdu ma digitalni vystup, ackoliv z konektoru zadne svetlo nesviti? Pokud ano, jedna se o klasicky SPDIF opticky digitalni nebo se jedna o koax (to asi tezko)? Ci jak je to resene? Ani nikde na webu po nekolika desitkach minut Googleni jsem nic nenasel (mozna hledam spatne, i to je mozne) Dalsi otazka je na headset - jak pripojit sluchatka s mikrofonem, kdyz ma MacBook White pouze 1 konektor? Opet ze stranek Apple (Support for Apple iPhone headset with microphone) usuzuji, ze lze pouzit headset s mikrofonem k iPhone, je to tak? Dnes jsem byl v iStore a (bohuzel) mne tahle otazka napadla az pote, co jsem iStore opustil (ano, nejlepsi moznost by byla zeptat se tam.. ale nereste :D ). Diky za odpovedi. Prijimam i veskere navrhy na fora o Apple, kde by mohli vedet :) EDIT: Zde jsem jeste nasel recenzi http://notebook.cz/clanky/recenze-notebook/2010/apple-macbook-white-unibody a v ni se pise "JedinĂ˝ konektor zvukovĂ© karty (3,5mm jack) sloužà jako analogovĂ˝ stereofonnĂ vĂ˝stup. ChybĂ v nÄ›m optickĂ˝ vĂ˝stup S/PDIF a nenĂ jej ani moĹľnĂ© pĹ™epnout na vstup. " - ale ta recenze se tyka trochu starsiho modelu s horsi grafickou kartou.. Vim, ze na novem White jde prepinat in/out (alespon v nastaveni v systemu - pochybuji, ze by to tam bylo, kdyby to MB neumel) - ale i tak.. Pridal do noveho modelu Apple SPDIF nebo ne? :) Citovat
VOndy1468624023 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2011 Headset od iPhone by mÄ›l fungovat, sám pouĹľĂvám sluchátka s mikrofonem od HTC kterĂ© majĂ jen zelenĂ˝ jack a mikrofon funguje. Citovat
Anonymous_ Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2011 Super, diky za odpoved. Myslel jsem si to, ze s tim nebude problem. Ted by mne jeste zajimalo jak je to s tim digitalnim vystupem. Citovat
piggy Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2011 Potvrzuju, Ĺľe na MB fungujĂ sluchadla s mic od iPhonu jako headset. TlaÄŤĂtkama se dá krásnÄ› ovládat hlasitost, play/pause v iTunes, QuickTime apod. :) Citovat
Anonymous_ Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2011 A k optickemu vystupu si odpovim sam :-) Psal jsem do iStyle v Praze na Andelu a do iStore na Revolucni a pak jeste do kuptolevne.cz .. vsichni, krome iStyle na Revolucni odpovedeli. iStyle na Andelu odpovedelo prakticky ihned a jeste k tomu prilozili obrazek minitoslinku na toslink, takze jsem tedy veril, ze optiku opravdu ma, ackoliv z portu nesviti. Vcera jsem si MacBook White koupil a ted zrovna jedu pres optickej vystup :-) Je tam tedy evidentne nejaka "zaklopka" nebo spinac, takze svetlo sviti az kdyz je tam kabel vlozeny - opet kousek dal v dokonalosti... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.