carny Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 http://aukro.cz/tablet-epad-netbook-wifi-v-cestine-i1481195420.html Co myslíte dá se s tím už trochu pracovat ? Chci to jenom na Internet a čtení knížek Stačí to nebo je to čínskej šunt kterej se hned rozbije ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 zkus pockat myslim ze tahle aukce tam neni naposled a zkus napsat vyhercum jake maji zkusenosti ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 jeden takovej jsem kdysi měl a byl jsem rád že sem se toho zbavil, prohlížení internetu zoufale pomalý a navíc bez flashplayeru, prohlížení pdfek taky k ničemu, hodinu trvalo než naběhla stránka a z myšlenky to že mám listovat někde mezi 400 stránkama se mi dělalo skoro špatně. Vůbec všechno je tam příšerně pomalý, dotyková vrstva taky nebyla zrovna to nejlepší co tam mohli dát. Jediný co to aspoň trochu zvládalo bylo úprava .txt souborů ale to sem si k tomu musel připojit klasickou klávesnici od pc, ta zobrazová na displeji stojí za ho*no. Zkrátka made in China. Jak říkám, byl jsem rád že sem se toho zbavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 tak to dík Raczek bez tebe už bych ho vzal :) asi máš pravdu je to shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarquo Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 ja mel cinskej iphone a fakt se s tim nedalo pracovat, tohle bude sice asi lepsi ale stejnak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlMann Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Vůbec všechno je tam příšerně pomalý, dotyková vrstva taky nebyla zrovna to nejlepší co tam mohli dát. --------------------------------------------------- Pretty Little Liars Season 2 DVD Revenge Season 1 DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.