vrtalos Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Caw hele nainstaloval jsem si Win7 a když zapnu Black Ops tam mám na myši kolečko loadingu a nejde na nic kliknout... pohrál jsem si s kopmatibiltou ale pořád nic neví někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Kup si originál a zavolej na technickou podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 co tak drivery???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Syrusak Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Ja som presiel s Win xp na Win 7 a o par dni zas na Xp na win 7 som nepustil skoro nic co na XP a ked pustil sekaloto a musel som ubrat na qualite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 rikam drivery ja sem na 7mickach asi rok a pul a nemam problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrtalos Odesláno Březen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Kup si originál a zavolej na technickou podporu Origo mám ta podpora je i v česku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 přeinstal vojtíku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 YES dalsi hlupak, ktory dal super radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrtalos Odesláno Březen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Reinstalace mi nepomohla mG!! jinak bych to sem asi nedával.. asi 3x jsem to reinstaloval ale dělá to pořád to stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 a co reinstal win??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hovnak Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 to same mi delalo na ntb ati hd4250 amd sempron 2,3 ghz zajimavy a pak vzdycky program prestal pracovat ... :( mw2 jde to je zvlastni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Ja si myslim ze mas spatne ovladace na win 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 máš to blbě ztažený a nebo zkus nejnovější patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.