NeXTA Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Čau, potřebuju ještě stáhnout zbytek hry (1gb po pěti partech) jenže mě akorát došel kredit a potřeboval bych půjčit účet, prosím nenašel by se někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteX360 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 BAN za spam,už jednou ti tenhle topic smazaly !!! a ty mas drzost to sem psat znova :XX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majsnerrik Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Tak toje dobry :D takovodle blbost sme nežral každej ma na telefonu paušal nebo Kredit mužeš si poslat SMS a dobit nebo řict mame / tatovi / sestře / brachovi jestly ti za kilo nenecha poslat SMS tak to delam ja a na Share Rapid kredit mam furt tohle je fakt ubohost kamo !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NeXTA Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 A já se divil kam to předešlí téma tak rychle zmizelo no nic každopádně mi nepomůžete :( problém je v tom že poslední prachy na paypal jsem už utratil, mobil mám v hajzlu jinak bych sem nepsal a matka nemá paušál a je naivní, takže mi nic nepůjčí, no nic tak dík za pomoc... edit: a ještě k reakci elitex, zkus se trošku uklidnit, nic se přeci nestalo tak přestaň šílet jak kdyby jsi měl těžkej mozkovej nádor... VYŘÍZENO můžete si to smazat, abych Vám to tu náhodou "nezaspamoval" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NeXTA
Čau, potřebuju ještě stáhnout zbytek hry (1gb po pěti partech) jenže mě akorát došel kredit a potřeboval bych půjčit účet, prosím nenašel by se někdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.