silver Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Čus nejaky hraci z usti nad labem? mohli bysme nekdy zaparit a dojit na Juice (nei mi 18 :D :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Já se hlasím jsem taky z Ústí nad Labem a mam kámoše ale ten tu neni ragistrovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Kde presne bydlis? já střekov,klise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Já jsem z Brný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 sice nejsem z Usti ale je to kousek. :coolgun:Teplice:coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Jsem taky z Teplic... Můžem teda někdy někam zajít :) s RadaRem bych se chtěl vidět.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 jakto? proc zrovna semnou? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Nevim.. :D My dva sme si psali PMka ne?? :D No a docela sme se zakecali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.