duska33 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2011 Vyšla nová verze CFW 6.35-B2 :arrow: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 :bash::psp: Citovat
Lukasz Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 nainstaloval jsem to na psp go, a když chci jít do VSH menu tak dám select, zobrazí se mi hodiny (cool) a ukážou se mi 2 menu přes sebe, jedno LIGHT VSH menu a jedno PRO VSH MENU nevíte co s tím? :) Citovat
duska33 Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 no tak to teda nevím co s tím :D Citovat
FxR Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 Za 1.) - Zbytečný topic... Za 2.) - Když seš takovej expert na zakládání zbytečnejch topiců proč neporadíš? Zkus vypnout plugin Light VSH - vymaž plugin LightVSH z ms0:/plugins Citovat
Lukasz Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 FxR souhlasím s tebou, ale TN HEN taky má hóóódně topiků kde se o něm diskutuje, a může mi poradit i někdo jiný. A není to plugins ale seplugins ;) jinak díky už sem to vyřešil ale nejdou mi pluginy protože nevím jak je mam zapnout, nainstalovat.... (psp go) ms0 nebo ef0? Citovat
michat Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 u GO je to ef0 , ale myslim že když máš kartu tak ms0 , jo, a ono je jedno jestli máš plugins nebo seplugins, akorád to v tom TXT ( vhs , game) musí bát správně, takže ms0/plugins nebo ms0/seplugins.. E: našel sem tohle !!Na PSP s 6.35 PRO změňte seplugins na plugins!! Citovat
FxR Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2011 jo je to plugins,ale,o TN Henu je tu jeden havní,ale o 6.35 t uje plno "hlavních" Citovat
Lukasz Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2011 tak díky, já sem totiž někde četl že plugins je jen pro HEN moje chyba Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.