pepan12 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Ahoj prosím chci se zeptat jestli jde přes PS3 sledovat internetové televize a nebo videa s archívů různých televizí a jestli jo jak seto dá provést díky za radu. :bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Na kinotipu to jde (megavideo.....) a samozřejmě YouTube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepan12 Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Ale já bych potřeboval vědět jestli jdou na ps3 přehrát televizní archívy jako čt1 nova atd a jestli jo jak díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pisina1 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Nejdou, ani v prohlížeči, ten je uplně mizernej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepan12 Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 To je škoda doufám že to do budoucna pude díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Moc nedoufej že by to přidali v nějakém novém FW.SONY všechny FW kurví a ještě nám ubírá funkce :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepan12 Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 To je teda **** a od nich pěkná sviňárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ventola Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 a proč třeba jdou přehrát archívy z primy+stream.cz......a nova +čt nejde...může mi to někdo vysvětlit,...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Pokuď dobře vím tak nova+čt používají silverlight.... a Microsoft chce ten do nového dashboardu pro Xbox360 ten silverlight přidat.SONY to udělat nemůže protože na to nemá licenci(je to výrobek Microsoftu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ventola Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 ale dřív to přehrávat šlo.....cca rok zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Dřív používali jinej SW,Silverlight je teď asi 3/4 roku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pernaaa Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Vyhrabal jsem tuhle mrtvolku, abych nemusel zakládat nový téma. cca 2 dny zpět mi přestaly jít přehrávat videa z megavideo. Máte stejný problém, nebo vám to funguje? Docela mě to sejří, protože jsem tam sledoval seriály a pomalu už nic jinýho v tom "úžasném" prohlížeči nespustím. . . Chtělo by to google chrome :) Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xvostokx Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Vyhrabávám tuto mrtvolu po druhé abych nemusel zakládat. Existuje (vyzkoušený a aktualizovaný) web se seriály (anglicky s titulema i česky) který jde přehrát v PS3 prohlížeči? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pepan12
Ahoj prosím chci se zeptat jestli jde přes PS3 sledovat internetové televize a nebo videa s archívů různých televizí a jestli jo jak seto dá provést díky za radu. :bash::bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.