Jakcz Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 chtěl jsem se zeptat jestly funguju nějakym zpusobem PSN na CFW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 muzes zkusit SSL spoof, dva navody jsou v tutorialech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakcz Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 a tobě to jde protože kamoš to měl a včera mi řikal že to zas nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 ja uz nejsem na PSN od ty doby co sony zacala s bany, jestli ti ale nejde ten spoof tak nic jinyho neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klela Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Já na hraju na PSN každej den a funguje mi normrmálně. A mam CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakcz Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 přes ten SSL Spoof ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 tento navod mi funguje do dneska: http://console-forum.net/tema/115457-psn-na-cfw-3-55-ssl-spoof-100-funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakcz Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 jj tak dik jinak vim kde je ten navod ale pravě že kamoš řikal že to nejde tak jsem myslel že už to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jakcz
chtěl jsem se zeptat jestly funguju nějakym zpusobem PSN na CFW ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.