n5ver Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Ahoj, půjde přez Recovery Flasher downgrade z 6.35 PRO-B2. Mám Slim 2004 se starou deskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Ano, pujde to přes nejnovější verzi 1.65. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 n5ver Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Dobře díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 n5ver Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 A jsi si jistej, ze to pujde? Pri detekovani systemu mi to tam napsal nejdriv HEN detected. a potom Even WORSE: 6.20 HEN or higher detected! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
n5ver
Ahoj, půjde přez Recovery Flasher downgrade z 6.35 PRO-B2. Mám Slim 2004 se starou deskou.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.