Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Upgrade pomoc

gamer007

Otázka

Ahoj lidi. Mám IP3G s nějakým JB, ale vůbec nevím jakým, dostal jsem to takhle. Mám OS 3.1 a chtěl bych upgradnout na 4.0 nebo ten nejnovější. Když třeba pustim Installouse tak mi to napíše že mám upgradnout přes Cidii na novější OS, ale já se bojim to udělat abych o JB a nainstalované aplikace nepřišel. Dokázal by mi to někdo přes toto vlákno vysvětlit a pomoct mi s tím? Skoro vůbec tomu nerozumin. díky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

OK nechám si poradit. Ip hodně využívám jako navigačku, mám tam Sygic a po takových 2hodinách navigování, začne IP brzdit a postupně se zaseká. Jestli by to bylo na iOS4 jěště horší, tak na to prdim. Jen jsem narazil na některý aplikace, který už na 3.1. nejedou...:-(

Odkaz ke komentáři

• 0

Kolikrát mi tam zůstane třeba jen 9MB paměti. Musim to postupně odebrat z paměti a pak zase jede. Nevim co je to za utilitku, když přejedu z prava doleva, v místech kde je stav signálu a baterie, tak mi vyjede takovej informační panel o zapnutých fcí. Nevim jestli je to známka nějakýho JB, nebo aplikace která neni vidět. Docela by mě zajímalo jakým způsobem je na mým IP ten Jailbreak??? Verzi iOS mi to ukazuje v3.0.13

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu