Davee Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Zdravím, hledám nějaký program na editaci videí... Nevíte někdo o nějakém šikovném prográmku, aby uměl i pěkně zpomalovat? :bash: Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 SONY Vegas,Avid ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Díky, teď jsem našel nějaký Pinnacle studio 12, 14, atd... Nevíš o tom něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Pinnacle studio 12 je takový jednodušší používá ho můj děda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 :D Tak radši něco lepšího :DDD PS: Už instaluju vegase :D A asi mi bude dlouho trvat než se ve vegasu naučim, nějak se v tom nevyznám :D :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Nejlešpší je Sony Vegas 10 Pro - mám ho,a 100% spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Davee
Zdravím, hledám nějaký program na editaci videí... Nevíte někdo o nějakém šikovném prográmku, aby uměl i pěkně zpomalovat? :bash: Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.