ivo6491 Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Neni nejaky futbalovy manager na psp,ale taky kde je graficky zapas,nie textovy ako v jednom manageri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1993 Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Neni nejaky futbalovy manager na psp,ale taky kde je graficky zapas,nie textovy ako v jednom manageri championsiph manager 2007 najdeš ho někde v psp downloads ve 2d grafice tam máš celé zápasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo6491 Odesláno Září 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 dal som ho hladat,ale nenaslo mi nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 ivo..... :http://rapidshare.com/files/41568660/psy-fm07.rar nebo:http://czshare.com/download_file.php?id=83578&file=psy_fm07.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Championchip má sice graficky zobrazené akce.....ve 2D, ale stejně je kvalitnější ten FM 07........takže bych doporučil ten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Championchip má sice graficky zobrazené akce.....ve 2D, ale stejně je kvalitnější ten FM 07........takže bych doporučil ten jo ten je lepší.. bych řek lehčí na pochopení:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo6491 Odesláno Září 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 hral som footbal manager,a bol dobry,ale nepacil sa mi textovy zapas,inak som bol s nim spokojny a neviete,ci ma championship manager liccencie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 hral som footbal manager,a bol dobry,ale nepacil sa mi textovy zapas,inak som bol s nim spokojny a neviete,ci ma championship manager liccencie? licence má........myslím, že má i víc lig a možná i možností...ale je dost nepřehlednej........dal bych FM 78% a CHM 60%......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo6491 Odesláno Září 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 na pc sa mi zdali niektore manageri dost neprehladne,uvidim aky bude tento,uz ho stahujem,ale neni zly ani ten FM,ale ten textovy zapas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ecthelion Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 na pc sa mi zdali niektore manageri dost neprehladne,uvidim aky bude tento,uz ho stahujem,ale neni zly ani ten FM,ale ten textovy zapas... Engine má lepší CM07 (více možností), databázi má lepší FM07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.