Berbi Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Lidicky homefront vychazi 18.brezna. Nevite,jak dlouho potrva,nez bude ke stazeni cz verze?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Je snad ohlasena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Je snad holasena? co znamena holasena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 co znamena holasena? Inteligentni clovek by poznal preklep z ohlasena... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 http://xbox360.ign.com/articles/115/1151942p1.html tady se pise ze 15 brezna podle IGN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Tak jako tak, ceska lokalizace nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 18. března, 13:32:45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Inteligentni clovek by poznal preklep z ohlasena... :) dosel jsem po trenale,tak se omlouvam,podival jsem se a hned me to nedoslo..tak sorrac. Mela by byt ceska verze i na xbox podle poradu http://www.indian-tv.cz/extra/bonusy/homefront-prvni-dojmy-1036/, nevim,jestli primo na tomto odkaze to rikali,ale bavili se o tom v poradu,kterej na techto webovka je kazdou stredu,ale nechce se me to hledat vstavam 3:15,tak jdu spat:) a ma byt i cz verze na xbox. Tak ale nevim jak cca dlouho po tom co to vyjde..ale docela se na tu parbu tesim..! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 dosel jsem po trenale,tak se omlouvam,podival jsem se a hned me to nedoslo..tak sorrac. Mela by byt ceska verze i na xbox podle poradu http://www.indian-tv.cz/extra/bonusy/homefront-prvni-dojmy-1036/, nevim,jestli primo na tomto odkaze to rikali,ale bavili se o tom v poradu,kterej na techto webovka je kazdou stredu,ale nechce se me to hledat vstavam 3:15,tak jdu spat:) a ma byt i cz verze na xbox. Tak ale nevim jak cca dlouho po tom co to vyjde..ale docela se na tu parbu tesim..! Nepocital bych s tim, cz lokazicich je po certech malo a tohle zrovna neni hra co by to potrebovala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 podle me to bude shit-game, podle gameplay a gameplay screenshotu je low grafika, necekam nic od tady ty hry, IMHO hra na zabiti casu pred dalsi peckovou hrou!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 podle me to bude shit-game, podle gameplay a gameplay screenshotu je low grafika, necekam nic od tady ty hry, IMHO hra na zabiti casu pred dalsi peckovou hrou!:) Osobne taky nechapu co na te hre vsichni maji...stejne jako nechapu prirovnani k "novemu codku".....co jsem videl gameplay tak me to vubec nenadchlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Osobne taky nechapu co na te hre vsichni maji...stejne jako nechapu prirovnani k "novemu codku".....co jsem videl gameplay tak me to vubec nenadchlo.... tjn ten gameplay vypada jak z BF Modern Combat 2..proste game-shit, ale jediny co nechapu proc Berbi potrebuje hru v CZ? xD Jedine tu hru zahraju jenom kvuli G-Bodum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Treba nas ceka mile prekvapeni, prvni recenze udelila znamku 9 z 10... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Treba nas ceka mile prekvapeni, prvni recenze udelila znamku 9 z 10... Urcite to byl preklep v ti znamce xD A navic ted delat recenze pred datumem vydani je hloupost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Urcite to byl preklep v ti znamce xDA navic ted delat recenze pred datumem vydani je hloupost A to jako proc? Myslis ze recenzenti si normalne kupuji hry v obchode ci co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 A to jako proc? Myslis ze recenzenti si normalne kupuji hry v obchode ci co? IMHO kdyz vidis ten gameplay a nakou recenzi kde daj tady ti hre 9/10 je hloupost, jen to delaj proto aby ta repuace hry se zvysila... Aby to nebyl uplnej propadak, sice THQ nejsou spatny, ale posledni jejich hra De Blob 2 taky se oni psalo ze je to dost dobra hra, vcera jsem to hra cca 40 min. max a jedine jsem mel pocit zklamani! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Uz to nekdo hraje na PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 IMHO kdyz vidis ten gameplay a nakou recenzi kde daj tady ti hre 9/10 je hloupost, jen to delaj proto aby ta repuace hry se zvysila...Aby to nebyl uplnej propadak, sice THQ nejsou spatny, ale posledni jejich hra De Blob 2 taky se oni psalo ze je to dost dobra hra, vcera jsem to hra cca 40 min. max a jedine jsem mel pocit zklamani! A znas pojem subjektivni a objektivni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 A znas pojem subjektivni a objektivni? Hale jestly natolik veris recenzim, tak je to tvoje vec! Ja jsem rekl jedine svuj nazor na tuhle hru, a vsechno co o tom myslim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Hale jestly natolik veris recenzim, tak je to tvoje vec!Ja jsem rekl jedine svuj nazor na tuhle hru, a vsechno co o tom myslim! A vis co se rika....nesud knihu podle obalu....ja jsem videl gameplay videa a taky se mi to nelibi, coz ale neznamena ze to bude spatna hra...recenze je zatim jedna takze 9 hodnoceni neni objektivni...ale ano jinak recenzim verim....kdyz ma hra na metacriticu hodnoceni 90 ze 80 ruznejch recenzi neco na tom bude....to ze se hra nebude libit tobe je vsak mozne....nemam rad lidi co se podivujou nad tim jak recenze muzou byt devitkove kdyz se jim to dobre nehraje a hned za vsim vidi reklamu atd. a nejsou schopni priznat ze chyba je v nich, to neni tvuj pripad samozrejme tys tu hru nehral a jen ji soudis na zaklade gameplay videi...to bych i ja rekl ze to bude sracka, ale necham se prekvapit, treba to opravdu je nove MW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 A vis co se rika....nesud knihu podle obalu....ja jsem videl gameplay videa a taky se mi to nelibi, coz ale neznamena ze to bude spatna hra...recenze je zatim jedna takze 9 hodnoceni neni objektivni...ale ano jinak recenzim verim....kdyz ma hra na metacriticu hodnoceni 90 ze 80 ruznejch recenzi neco na tom bude....to ze se hra nebude libit tobe je vsak mozne....nemam rad lidi co se podivujou nad tim jak recenze muzou byt devitkove kdyz se jim to dobre nehraje a hned za vsim vidi reklamu atd. a nejsou schopni priznat ze chyba je v nich, to neni tvuj pripad samozrejme tys tu hru nehral a jen ji soudis na zaklade gameplay videi...to bych i ja rekl ze to bude sracka, ale necham se prekvapit, treba to opravdu je nove MW :) xD ale to ze to soudim ja je moje vec, ja nikomu nerikam at to nehraje pac ja myslim ze je to sra*ka! Prave proto jsem tam psal IMHO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 xD ale to ze to soudim ja je moje vec, ja nikomu nerikam at to nehraje pac ja myslim ze je to sra*ka!Prave proto jsem tam psal IMHO A prave proto jsem rekl, ze ti to neberu, jen ze mi prijde hloupe odsuzovat hru pred tim nez ji zkusis (ikdyz podle gameplay to asi ani zkouset nebudu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 A prave proto jsem rekl, ze ti to neberu, jen ze mi prijde hloupe odsuzovat hru pred tim nez ji zkusis (ikdyz podle gameplay to asi ani zkouset nebudu) xDxD promin nevim co na to mam napsat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Gothic 4 měl taky 9/10 a jaká sra-ka z toho vznikla by jeden brečel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Gothic 4 měl taky 9/10 a jaká sra-ka z toho vznikla by jeden brečel Tvuj osobni nazor? :D Krom toho 9 z 10 tak maximalne jedna recenze metacritic rika 63 a tomu bych veril :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.