Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Sice ta hra potrvá po singlu takovejch 5/6H ale podle mě je opravdu hlavní ten multiplayer a podle videií se mi opravdu líbil, docela uvažuju o jeho koupi, ale ještě to nemám jasný, no co se týče single playeru u FPS tak crysis měl skvělou kampan i crysis warhead, tak mě zajímá jak to bude u crysis 2, pokud se zaměřily hlavně na multak nebo na kampan :)

Odesláno

No já to hraju na normal bez auto aimu a že by padali po jednom zásahu jak tu někdo psal je nesmysl,minimálně 2 dávky.. Jinak Grafika je dost podprůměrná,nějaký textury jsou hrozný..včera jsem došel k nějaký tabuli s fotkama a byli to jen rozmazané fleky a takovejch hnusáren je tam víc. Jinak se to nehraje špatně..

Odesláno
aha, já právě přistál na jednom ale nic se neobjevilo že bych měl něco zmačknout, zkusim to díky

Já už to mám dohraní.netrvalo mito ani 6h..

Odesláno
si daj tahsiu obtiaznost a potom napis :D

myslel jsem to v tom slova smyslu co v tý hře mám dělat..atd.je jasný když si nastavíš větší obtížnost tak jeto horší...

Odesláno
Než horší bych řekl spíš těžší a delší :)

to jj..jinak grafika a děj je dost dobrej.to nepopřu

Odesláno
No já zatim viděl jen videa hru jsem ještě nehrál ale rád bych jí už skusil

ještě jí stahuješ?kdyžtak ti dám linky na czshare...

Odesláno
No na konzole hry nestahuju ale pokud máš na PC verzi tak si jí rád zítra stáhnu,ted jsem na iPhonu :)

škoda já to mám opačně

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu