zabiják Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 zdravím neznáte někdo něakou dobrou postapokalyptickou hru na zpusob stalker nebo metro 2033 ¨ už jsem hrál : fallout 1,2,3, New vegas pak jsem hrál všechny stalkery metro 2033 a the fall last days of gaia doufám že to nejsou všechny postapokalyptické hry :-) tak mi prosím něaké poraďte diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Zdravim,ted jsem dohral Singularity.Muzu jen doporucit.Dostanes se na ostrov kde se vraci cas do roku 1950 a jeste k tomu dostanes TMD s kterou muzes menit stari veci,lidi,atd...Ale nejlepsi na tom byl pribeh jak se na konci vse vyjasnilo to bylo fakt super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 No tak co si vzpominam vic postapo snad ani nebylo. Budes si asi muset pockat na Rage jako ja Edit: no jeste Borderlands i kdyz to je trosku jiny takova "FPS Diablovka" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 shadow vault Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Hellgate London Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.