Michaal Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Ahoj mám dotaz. Chtěl bych si koupit samotnou hru Buzz na PS3 bez ovladačů. Šli by tam ovladačeny ze her BUZZ na psě, které se připojují usb kabelem? Díky moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Ahoj, jo, měly by fungovat;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michaal Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Ahoj fakt? to je super bo sem je viděl na aukru za 22OKč i s dvěma hrama na ps2. Díky za odpověď. ALe náhodou to vyzkoušený asi nemáš co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 ja to mam vyzkouseny a funguje to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dj.ruda Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Zdar.Já je mám taky a fungujou perfektně i dohromady s origo bezdrátovejma.Na horách jsme hráli v 8 lidech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michaal Odesláno Březen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Super chlapi díky za odpovdi. Tak do toho půjdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Michaal
Ahoj mám dotaz. Chtěl bych si koupit samotnou hru Buzz na PS3 bez ovladačů. Šli by tam ovladačeny ze her BUZZ na psě, které se připojují usb kabelem? Díky moc za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.