Anubis1 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 http://www.librasoft.fr/360WavesPatcher/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 http://www.librasoft.fr/360WavesPatcher/ mě to nejde nainstalovat na pc. tak už to jde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 drunkys: Ted me to taky nejde nainstalovat na druhe PC. Co tomu pomohlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 mužu stim patchnout ac:b ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 mužu stim patchnout ac:b ? Z jakého důvodu potřebuješ patchnout AC : B ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Z jakého důvodu potřebuješ patchnout AC : B ? z duvodu že mam nejnovějši Dash takže mi to nejede a štve mě to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 z duvodu že mam nejnovějši Dash takže mi to nejede a štve mě to Mít nejnovější dash nestačí .Aby jsi spustil AC:B , tak ale musíš mít také FW flashe LT + a iso patchlé na AP25 v ABGX 1.0.5 na autofix level 3 tak , aby ve výpisu bylo vše zelené . Když budeš mít LT + , tak patchovat na nižší wave nemusíš , takže tento patcher je ti k ničemu . Ten to neřeší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 drunkys: Ted me to taky nejde nainstalovat na druhe PC. Co tomu pomohlo? Ani nevím.jen jsem vypnul prohlížeč a zkusil to a chytlo seto..zkus všechno vyp..a jen spustit to instalování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deadmau5 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 nejde mi to nainstalovat je to nejaky pojebaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 nejde mi to nainstalovat je to nejaky pojebaný Pojebanej máš asi počítač - udělej si v něm pořádek . Všem to jde a jen tobě by to nešlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 můžu se zeptat, co te to to AP25 management? A který mám vybrat, měl sem starší verzi 60wavespatcher a nikdy se mě na tohle neptalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 taky mi to nejde nainstalovat, ať dělam co dělam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 taky mi to nejde nainstalovat, ať dělam co dělam... Na co v dnešní době potřebuješ 360wavesPatcher ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Pokud mam v FW 1.5 a predelavam hry do wawe 2-3 ... do kolika wawe muzu takto predelavat ? Myslel jsem to tak jako,jestli treba do wawe 10 nebo tak ? :) Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Vysvětlení máš například zde http://www.flashxbox.sk/xbox360-waves-patcher-prekonvertovanie-wave/#clanok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Takze muzu max do wawe 11 ... ok Tak si tam aspon planuju dat cip a bude po problemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.