KuKu Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Cau, chci se zeptat, cim se daji nejlepe vyhladit skrabance na hlinikovem povrchu. Jde mi konkretne o skrabance na macbooku, tak proto pisu sem. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 zkus se zeptat nekde menšiny ty ti poradi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 novej kryt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KuKu Odesláno Březen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 tech se ptat nebudu, jeste by mi to ukradli.. novej kryt na macbook asi nikde nekoupim a jestli jo, tak to bude dost narocny. predstavoval jsem si nejaky sprej nebo tak neco.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 mám ipod touch 2G,a zatím co jsem viděl těch pár ipodů,tak ikdyž se o ně pečuje jakkoli,zadní hlinikový kryt se vždy poškrábe,macbook máš pořád na stole,tak je zachovalý,ale myslím si,že jedině ten kryt vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KuKu
Cau, chci se zeptat, cim se daji nejlepe vyhladit skrabance na hlinikovem povrchu. Jde mi konkretne o skrabance na macbooku, tak proto pisu sem.
Dik.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.