rytmy Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 no taže mám problém z tým, že akosi ani moja gymnaziálna angličtina mi nestačí nato, že kde mám písať tie cheaty ale viem, že Iron Curtain sa dáva tak, že klikám na tie teamy X,O atd. ale ako fakt neviem :( vie mi dakto help ?? :) neviem či to náhodou nebude tým, že zlé gombíky tlačím :D http://www.gamespot.com/ps/strategy/commandconquerredar/hints.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xiME Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Nějak by se to dalo přeložit, ale dám ti radu, necheatuj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 a znova sa ku mňe dostali len tie najúžastnejšie rady.. ja som sa nepýtal, že či mám cheatovať alebo či neviem čo je circle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 V průběhu hry stiskni trojúhelník, aby ses dostal na ovládání postranního panelu, a tam pak prostě tlačítkem O vyťukáš týmy podle pořadí uvedeného u konkrétního cheatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 takze chapem tak: mam ist do toho sidebar menu trojuholnikom, a zadavat tie symboli O (CIRCLE)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 silno ti dakujem funguje to : )))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xidex Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 pls kde stahnu tu hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.