rytmy Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 no taže mám problém z tým, že akosi ani moja gymnaziálna angličtina mi nestačí nato, že kde mám písať tie cheaty ale viem, že Iron Curtain sa dáva tak, že klikám na tie teamy X,O atd. ale ako fakt neviem :( vie mi dakto help ?? :) neviem či to náhodou nebude tým, že zlé gombíky tlačím :D http://www.gamespot.com/ps/strategy/commandconquerredar/hints.html Citovat
xiME Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2011 Nějak by se to dalo přeložit, ale dám ti radu, necheatuj :D Citovat
rytmy Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2011 a znova sa ku mňe dostali len tie najúžastnejšie rady.. ja som sa nepýtal, že či mám cheatovať alebo či neviem čo je circle.. Citovat
kravitch Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2011 V průběhu hry stiskni trojúhelník, aby ses dostal na ovládání postranního panelu, a tam pak prostě tlačítkem O vyťukáš týmy podle pořadí uvedeného u konkrétního cheatu. Citovat
rytmy Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2011 takze chapem tak: mam ist do toho sidebar menu trojuholnikom, a zadavat tie symboli O (CIRCLE)? Citovat
rytmy Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2011 silno ti dakujem funguje to : )))))))) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.